| Cherciumihai a întrebat:

Vouă vă mai arde de plimbări?
Iese tineretu' la plimbare la distracție...în diverse locuri... dacă mă duc la plimbare și nu e în rezolvarea unei probleme sau în facerea unui lucru care să fie în favoarea mea pe viitor e degeaba.
Mi se pare aiurea plimbare fără scop.

15 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu ador plimbarile: mai mangai astfel o pisica, admir o floare sau un arbore, mai observ ce schimbari s-au mai facut in oras, iar miscarea face bine.

| haileewatson a răspuns:

Inseamna ca esti degeaba pe pamantul asta daca nu esti in stare sa te bucuri de plimbari sau distractii. Mai bine du-te si stai intr-o pestera

| Cherciumihai explică:

Merg pe jos când vin de la liceu, 2km pe zi îi fac, de dus mă duc ai mei cu mașina

| Cherciumihai explică (pentru haileewatson):

Acum e timpul să mă plimb pe cărările inteligenței cu o sacoșă cât mai mare de informații acumulate. Asta ca sa fac ceva în viață și să îmi fie bine. După ce ating acel bine, pot să ma plimb cât vrea mușchiu' meu căci: cine se plimbă la urmă, se plimbă mai bine!

| AdioTPU a răspuns:

Plimbarea conferă relaxare, o detensionare și o depresurizare a creierului, eliberarea de stres, de aceea este și indicat sa faci cei 1000 de pași.

| Fonk a răspuns:

Stau acasa simi vad de hobi. Da afara merg la agațat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia uite pentru mine ce înseamnă o zi de plimbare prin București, ca turist. Asta una din zile, pentru ca am fost de mai multe ori la București. Totul de unul singur.

https://www.komoot.com/tour/825914342?ref=aso

Apoi uite cum arata o plimbare pe coclauri din jurul Brașovului, tot singur

https://www.komoot.com/tour/813817385?ref=aso

Asta pe lângă ieșirile pe bicicletă pe care le fac tot de unul singur, km întregi prin județ, afara județului si etc.

| Fatamuntilor a răspuns:

De vreun an si jumatate mi-am descarcat pe telefon o aplicatie care masoara pasii..Inainte de a schimba telefonul aveam peste 2 mil de pasi intr-un an si vreo 4-5 luni! Mi-am facut un obicei ca de cel putin de 4-5 ori pe saptamna sa imi indeplinesc obiectivul. Daca asta include si rezolvarea unor probleme e cu atat mai bine.
Corpul si mintea are nevoie de relaxare!

| 199onur7 a răspuns:

Numai plimbare imi trebuie mie acumlaughing)))) o sa ma plimb in somn lângă tata să-i car apălaughing)))

| Cherciumihai explică (pentru 199onur7):

Te respect, îmi pare rău că nu te-am declarat pe tine răspuns câștigător, gifurile astea sunt mișto și acum, respect

| 199onur7 a răspuns (pentru Cherciumihai):

Sunt atâta de confuz ca am mâncat boia iute din greșeală in timp cemi faceam singur de mâncarea si nes cu colalaughing)))) nu știu ce am facut sa merit respectul ta cu Adevărat si eu te respect cu Adevărat sa ști da nu-mi trebuie răspunsuri câștigătoare eu nu am nevoie de asa ceva si nici nu-mi trebuie asa ceva nu am vrut nicidoată raspunsurile mele sa fie câștigarea sau sa primească ceva eu răspund sincer cu Adevărat daca am putut ajuta acel om cu ceva poate fi orice asta ma face fericit cu Adevărat.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru Fonk):

Si ai agatat ceva pana acum?

| Fonk a răspuns (pentru darrio2007):

E un fel de recomandare, n-am agățat decat firul de păr blond.

| Cherciumihai explică (pentru 199onur7):

Gata am vorbit cu cel căruia i-am dat evaluare la comentariu să șteargă comentariul că mai mult îmi place al tău.Îmi place așa în râs în distracție