anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va place de Bianca Dragusanu?

Răspuns Câştigător
| SexyAnon a răspuns:

Nu, este o curvă ca toate celelalte piţipoance!

14 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Nu

| LoveForShania a răspuns:

Nu prea.
Arata bine la corp, dar la fata, bleachhh, este urata, cu tot cu operatiile ei. Si in plus,, de ce o criticati atata ca si-a facut niste operatii? Da, arata asa datorita lor, dar pana la urma a fost decizia ei.
La fata parca e vrajitoare are un nas cat China.

In al doilea rand, nu era decat o papusa din Playboy pana sa devina iubita lu Botezatu'.
A devenit vedeta datorita relatiilor pe care le-a avut cu bogatasii astia [ Botezatu, Cristea ].
Acum, e deja Burlacita [ cica cea mai dorita femeie din Romania ], si de fapt e urata cu draci.

| LifeFail a răspuns:

Nu,e o proastă, o incultă, o vedetă de carton. Se duce naibii ţara asta cu toate panaramele care ajung vedete peste noapte.

| Nymphetamine a răspuns:

Nu,e o pitipoanca. Din vai de curu' ei a ajuns mare doamna si nici macar nu a facut ceva sa ajunga mare "vedeta".E doar fosta iubita a lu' poponel sau cum il cheama Botezatu.Si nici macar frumoasa nu e...

| Annd a răspuns:

Ptuuuuu urata! straight face

| RainbowAndra a răspuns:

Nu, mi se pare prea falsa si are prea multe operatii estetice (femeia de plastic laughing ), in plus este disperata dupa publicitate si bani. Nu stiu ce ar face daca n-ar mai fi celebra. Parerea mea!
Tu ce crezi despre ea?

| CocoMexii a răspuns:

Nu, e prea falsa dupa parerea mea happy

| ღRoberToBluEღ a răspuns:

Imi place cum arata adica fizicul corpul formele happy Dar mentalitatea praff laughing

| NakedLove a răspuns:

Nu,este o persoana falsa happy.

| SexyAnon a răspuns:

Mulţu' pentru fundă :*.

| Biankiss a răspuns:

Da...o fii ea plasticata toata, dar e destul de frumoasa.Si,spre deosebire de alte fufe din showbizz, o duce cat de cat capulhappy

| Viki20 a răspuns:

Bianca Dragusanu seamana cu Barbie. Nu stiu daca e neaparat de bine... e cam... plasticata thinking

| SimoSimonaLvA a răspuns:

Daca nu si-ar fi facut atatea operatii pana acum arata ca naiba laughing.oh go on.
Cu buzoacele alea oh go on in fine.
Sunt de`acord cu ce a spus ColdSummer.happy

| arianadea a răspuns:

Tie iti place de moartea?

Întrebări similare