Mie nu imi place.
Pentru ca trebuie sa invat foarte multi ani si date, si oricum dupa 2 zile le uit...si...pe cine intereseaza TOATE micile detalii de la o lupta, un eveniment, etc? Inteleg ca e bine sa ai habar cat de cat, sa stii ce inseamna, dar nu atat de detaliat cum iti prezinta la scoala. Dar na, asta e invatamantul romanesc!
Nu imi place ca trebuie sa invat... e interesanta. si profa e foarte de treaba, radem mereu...(nu o asculta pe cryssa)la civica ne distram si mai mult
Nu, nu imi place
din simplul fapt ca fac istorie de 2 ori pe saptamana si o ora de civica cu profa de istorie
mi s-a acrit de fata ei
si m-am saturat de atata istorie
Buna!
mie imi place istoria, insa nu stiu de ce(stiu ca suna stupid, insa ma atrage si invat foarte repede lectiile)
tie iti place istoria?
Da este printre materiile mele preferate
Imi place sa aflu despre stramosii nostri si despre trecutul lumii, in plus invat repede toate datele si tot ce ne preda profa
Cealalta materie preferata este franceza
Mie nu imi place pentru ca nu ma intereseaza trecutul pe mine ma intereseaza doar prezentul si viitorul
Mie imi place pentru ca se tot intampla chestii nu ca la geogra acolo is numa denumiri si ii naspa. Asa la istori daca se tot petrece ceva retii mai usor si inveti mai usor pentru ca te captiveaza actiunea sau cam asa ceva. Mai ales lectia cu Primul razboi mondial a fost cea mai tare. ca era cu razboi si lupte si no astea le-am retinut ff usor
Mie imi place istoria...[Despre istoria Egiptului] Istoria Romaniei si a altei tari .estc.nu`mi place
Mai interesanta este istoria egiptului
Da, chiar imi place. nu pot spune de ce, pentru ca nu stiu cum sa spun. cand de indragostesti de o materie nu poti explica de ce, deoarece asa simti din interior.
Da. Este foarte interesanta sa o asculti sau sa vezi un documentar.
Dar nu imi place sa o invat.
anonim_4396 întreabă: