Timpul trece.
Banuiesc totusi ca te referi la vacanta de vara, care, nici nu aveam de unde sa simim 3 luni, pentru ca ne-a luat din vacanta de vara pentru a o lungi pe aia de iarna (daca iti amintesti am avut in jur de 3 saptamanai-4 )
A trecut repede timpul, si parca eu nu am facut mai nimic in timpul asta, a trcut exact ca un weekend plin din programul obisnuit.
DA asa este ai mare dreptate.
Pai nu au fost chiar 3 luni. Dar si mie mi se pare ca au trecut foooarte repede. Chiar vorbeam cu o colega despre asta.Se pare ca timpul trece repede cand vrei sa treaca incet.
NU! parca ieri imi luam ramas'bun de la colegi, si radeam, dadeam party in clasa... de fapt, nu stiu cand au trecut 7 ani de scoala, nu numai 3 luni! acum ca trec intr'a 8a, nu stiu cum a trecut asa de repede! parca ieri eram ca ziceam: waai, sunt clasa a 3a ce mare sunt!, iar acum! : ehh, clasa a 8a, trebuie sa'mi fac buletin! totul trece prea repede mi-am propus atatea vara asta, si nici un sfert nu am facut din ce mi-am propus in fine, vacanta placuta in continuare, in ultimele 3 saptamani de viata )
MissVamp întreabă:
TpuNoName123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: