| MadalinAlin a întrebat:

Voua vi se pare ca au trecut 3 luni?

7 răspunsuri:
| InnaBotezatu a răspuns:

Nusad parca a zburat asa repede timpulstraight face

| amdr001 a răspuns:

NU! parca ieri imi luam ramas'bun de la colegi, si radeam, dadeam party in clasa... de fapt, nu stiu cand au trecut 7 ani de scoala, nu numai 3 luni! acum ca trec intr'a 8a, nu stiu cum a trecut asa de repede! parca ieri eram ca ziceam: waai, sunt clasa a 3a laughing ce mare sunt!, iar acum! : ehh, clasa a 8a, trebuie sa'mi fac buletin! laughing totul trece prea repede sad mi-am propus atatea vara asta, si nici un sfert nu am facut din ce mi-am propus straight face in fine, vacanta placuta in continuare, in ultimele 3 saptamani de viata laughing)

| Ea12345 a răspuns:

Pai nu au fost chiar 3 luni. Dar si mie mi se pare ca au trecut foooarte repede. Chiar vorbeam cu o colega despre asta.Se pare ca timpul trece repede cand vrei sa treaca incet.big grin

| andreigreen a răspuns:

Chiar au trecut repede!

| Cromwell a răspuns:

Pentru anmilau ala de matematictica e o bucaurie ca incepe scola straight face

| ascovit a răspuns:

Timpul trece.
Banuiesc totusi ca te referi la vacanta de vara, care, nici nu aveam de unde sa simim 3 luni, pentru ca ne-a luat din vacanta de vara pentru a o lungi pe aia de iarna (daca iti amintesti am avut in jur de 3 saptamanai-4 )

A trecut repede timpul, si parca eu nu am facut mai nimic in timpul asta, a trcut exact ca un weekend plin din programul obisnuit.

| MadalinAlin explică (pentru ascovit):

DA asa este ai mare dreptate.