Eu zic ca acesta a fost un semn, daca pentru ceva atat de minor a renuntat la relatia cu tine, inseamna ca inca nu e un om suficient de matur langa care sa poti fii in siguranta. Lasa-l langa fusta mamei daca acolo ii e zona de confort, si tu dovedeste-i ca esti o persoana puternica care cauta un barbat asemeni ei.
In viata nu poti avea incredere in nimeni.
Si stii ce? Spune "Mersi" ca s-a terminat asa, daca el e asa de usor de influentat, ori mai devreme ori mai tarziu tot se intampla asta.
Asta e, baieti mai sunt, poti merge mai departe.
Dar asta e pacat, ca se pierde o relatie posibil frumoasa, datorita unor persoane exterioare care nu ai idee de ce simt cei 2 tineri.
Sunt totusi curios de ce zicea mama lui ca esti panarama si ii cheltui banii. Ieseati mereu pe afara sau care e treaba? Clar ea nu te cunostea, stia doar de la sora lui ce si cum dar ma intreb cum de a ajuns la vorbele alea.
Mai mereu? cred ca glumesti, in weekend daca ne vedeam si rar in timpu saptamanii datorita facultatii si crede-ma nu se pune problema banilor, fiindca nu as avea nevoie si nu sunt genul ala de fata
Nu știu cum să te ajut, dar mi-am făcut mai multe variante în cap pe tot parcursul poveștii.
Ori draga lui surioară i-a mamei lui lucrurile în cap pentru că ea nu te suporta pe tine. Ori maică-sa nu voia să aibă " o noră " în niciun chip și voia ca fiul ei să-și continue studiile, fără probleme de iubire prin preajmă. Ori el i-a spus să bage scuza asta pentru că nu avea un motiv de ce să se despartă de tine.
Eu m-aș orienta mai mult pe ultima fază sau pe prima, chiar dacă nu îl cunosc este clar că dacă te iubea mult și mai ales după atâta timp ( aproape un an ) își făcea planuri de viitor cu tine și visa la ce e mai frumos, nu se lua după maică-sa. E om matur, major, nu avea de ce să se ducă din senin la maică-sa pentru că așa voia ea și să te lase pe tine. E ceva dubios aici.
Povestea asta a pățit-o și mama. A venit acasă la tata și la ai lui la vârsta de 17 ani ( când s-au căsătorit ), iar părinții tatei voia ca mama să le fie sclavă prin casă, menajeră, o înjurau și își băteau joc de ea, o vorbeau de rău și tatei, dar și familiei și până acum câțiva ani familia încă credea în poveste, până mama s-a resemnat și a vorbit cu ăia care o credeau pe femeia aia, nici nu o pot numi bunică.
Tata e un om bun, o cunoștea prea bine pe mama și de asemenea și pe maică-sa, dar a ales să-și petreacă restul vieții alături de ea și a dat la o parte căcaturile pe care le spunea lumea.N-a crezut nici o secundă în 20 și ceva de relație în vorbele altora și asta la dus la o viață frumoasă.
Tu ar trebui să fii optimistă, dar și realistă. Dacă cumva tipul ăsta se va întoarce la tine, dă-i peste nas pentru că ești om și nu meriți asta.
S-a făcut un stdiu științăfic care dovedește că femeia trece peste o pasă proastă din dragoste) în maxim 3 luni, ceea ce e puțin și s-a mai dovedit că Paracetamolul ameliorează sensația de durere din dragoste. Eu aș zice să încerci, chiar dacă pare penibilă ultima parte .
În puțin timp o să te recapeți și o să fii ca înainte. Dacă ești chiar așa de rău, te-aș sfătui să mergi câteva ședințe la psiholog, e foarte ain acolo, te simți tu, te simți împăcat și ajutat întotalitate, ți se găsește măcar o soluție pentru problema ta.
Dacă ai luat bacul, eu aș zice să te duci totuși la o facultate, acolo poți găsi pe atcineva, dacă simți nevoia, care îți poate fi tot timpul aproape ( dar înainte, cunoaște bine și fiți prieteni, e cel mai IMPORTANT ). Nu-ți lăsa viața doar din cauza unui tip și a maică-si. Ce naiba! Ți-a dovedit cât de " deștept și matur " e.
Continuă-ți studiile, poți avea iubit și în paralel cu o familie care să te iubească, mai ales și din partea lui.
Baftă și de acum încolo pierde-ți timpul cu activități care te fac fericită, cu adevărat fericită!