In viata nu poti avea incredere in nimeni.
Si stii ce? Spune "Mersi" ca s-a terminat asa, daca el e asa de usor de influentat, ori mai devreme ori mai tarziu tot se intampla asta.
Asta e, baieti mai sunt, poti merge mai departe.
Dar asta e pacat, ca se pierde o relatie posibil frumoasa, datorita unor persoane exterioare care nu ai idee de ce simt cei 2 tineri.
Eu zic ca acesta a fost un semn, daca pentru ceva atat de minor a renuntat la relatia cu tine, inseamna ca inca nu e un om suficient de matur langa care sa poti fii in siguranta. Lasa-l langa fusta mamei daca acolo ii e zona de confort, si tu dovedeste-i ca esti o persoana puternica care cauta un barbat asemeni ei.
Nu știu cum să te ajut, dar mi-am făcut mai multe variante în cap pe tot parcursul poveștii.
Ori draga lui surioară i-a mamei lui lucrurile în cap pentru că ea nu te suporta pe tine. Ori maică-sa nu voia să aibă " o noră " în niciun chip și voia ca fiul ei să-și continue studiile, fără probleme de iubire prin preajmă. Ori el i-a spus să bage scuza asta pentru că nu avea un motiv de ce să se despartă de tine.
Eu m-aș orienta mai mult pe ultima fază sau pe prima, chiar dacă nu îl cunosc este clar că dacă te iubea mult și mai ales după atâta timp ( aproape un an ) își făcea planuri de viitor cu tine și visa la ce e mai frumos, nu se lua după maică-sa. E om matur, major, nu avea de ce să se ducă din senin la maică-sa pentru că așa voia ea și să te lase pe tine. E ceva dubios aici.
Povestea asta a pățit-o și mama. A venit acasă la tata și la ai lui la vârsta de 17 ani ( când s-au căsătorit ), iar părinții tatei voia ca mama să le fie sclavă prin casă, menajeră, o înjurau și își băteau joc de ea, o vorbeau de rău și tatei, dar și familiei și până acum câțiva ani familia încă credea în poveste, până mama s-a resemnat și a vorbit cu ăia care o credeau pe femeia aia, nici nu o pot numi bunică.
Tata e un om bun, o cunoștea prea bine pe mama și de asemenea și pe maică-sa, dar a ales să-și petreacă restul vieții alături de ea și a dat la o parte căcaturile pe care le spunea lumea.N-a crezut nici o secundă în 20 și ceva de relație în vorbele altora și asta la dus la o viață frumoasă.
Tu ar trebui să fii optimistă, dar și realistă. Dacă cumva tipul ăsta se va întoarce la tine, dă-i peste nas pentru că ești om și nu meriți asta.
S-a făcut un stdiu științăfic care dovedește că femeia trece peste o pasă proastă din dragoste) în maxim 3 luni, ceea ce e puțin și s-a mai dovedit că Paracetamolul ameliorează sensația de durere din dragoste. Eu aș zice să încerci, chiar dacă pare penibilă ultima parte .
În puțin timp o să te recapeți și o să fii ca înainte. Dacă ești chiar așa de rău, te-aș sfătui să mergi câteva ședințe la psiholog, e foarte ain acolo, te simți tu, te simți împăcat și ajutat întotalitate, ți se găsește măcar o soluție pentru problema ta.
Dacă ai luat bacul, eu aș zice să te duci totuși la o facultate, acolo poți găsi pe atcineva, dacă simți nevoia, care îți poate fi tot timpul aproape ( dar înainte, cunoaște bine și fiți prieteni, e cel mai IMPORTANT ). Nu-ți lăsa viața doar din cauza unui tip și a maică-si. Ce naiba! Ți-a dovedit cât de " deștept și matur " e.
Continuă-ți studiile, poți avea iubit și în paralel cu o familie care să te iubească, mai ales și din partea lui.
Baftă și de acum încolo pierde-ți timpul cu activități care te fac fericită, cu adevărat fericită!
Sunt totusi curios de ce zicea mama lui ca esti panarama si ii cheltui banii. Ieseati mereu pe afara sau care e treaba? Clar ea nu te cunostea, stia doar de la sora lui ce si cum dar ma intreb cum de a ajuns la vorbele alea.
Mai mereu? cred ca glumesti, in weekend daca ne vedeam si rar in timpu saptamanii datorita facultatii si crede-ma nu se pune problema banilor, fiindca nu as avea nevoie si nu sunt genul ala de fata