| kitty00 a întrebat:

Vreau niste "mesaje" care sa le scriu pe o foaie si sa le fac poza, mai mult o poza artistica ..http://data.whicdn.com/images/61732734/large.jpg ceva de genul. Sa fie in engleza, romana sau franceza. Multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| Dheutsik a răspuns:

Buna! Uite aici un site cu mai multe imagini de care cauti tu. Poti sa incerci sa le faci si tu sau poti sa le downloadezi direct de acolo. Enjoy happy. Funda?

12 răspunsuri:
| BogdanVasc a răspuns:

Te referi la zicale si proverbe. In engleza "Sayings" si "Proverbs".

| TheFashion a răspuns:

Uite scrie asa:life is love sau love wins always si faci un joc de x si 0 si pui trei inimi
si trei sad face si love sa castige te-ai prins tu mai poti scrie life it`s beautiful sau poti scrie in romana de ce sa fi trist? oricum nimanui nu-i pasa asa ca fi fericit, enerveaza-i pe toti cu fericirea ta. Sper ca te-am ajutat. funda?

| Dheutsik a răspuns:

Am uitat sa las site-ul =)) : http://favim.com/paper,quote/.Scz :))

| kitty00 explică (pentru Dheutsik):

laughing)))))... rolling on the floor) Si uite cum de la raspunsul asta am devenit de la trista la rofl. laughing)rolling on the floor) Thaaaank youuu! >big grin

| Dheutsik a răspuns (pentru kitty00):

Ehhh...ia ziwinking Nu merit o funda? puppy dog eyes

No! laughing oh go on.

Macar ceva, un vot miiic de tooot happywinking

smug Ce ti-am dat ai meritat laughing)batting eyelashes Cica vot mic. oh go on Da` de unde.

Iiiiiiii laughing A veniiit Craciunul? Merci, dar ma multumeam si cu un vot happy tongue

laughing) Ia vezi!laughing) rolling on the floor)))) Ai si un vot!

Si eu ti-am dat nota 10 la intrebare si cred ca suntem chit...Corect? laughing

:3. Nu laughing Ca ti-am mai dat un vot phbbbbt. laughing)