°Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanui... alege... sper ca tziam fost de ajutor. si vezi ce faci cu fundita aia )
Invidiosii vor muri, dar invidia niciodata. E mai bine sa fii invidiat decat compatimit.
E bine sa nu iesi in evidenta prea mult. Viata, de cele mai multe ori "tunde" varfurile. Iesi in evidenta prin modestie. Pe asta nu se supara nimeni.
"[:X].~~`~~Cei care ma critica si invidiaza..., Vor vedea in mine. Cea ce ei nu pot fi nikioadata:X.~~`~~[:X]
"Cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe... vor doar sa ma schimbe, pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata"
Cauta pe google ca sunt o droaie sau poti cauta prin versurile manelelor ca sigur gasesti m-am saturat sa le vad peste tot... dar am si eu o intrebare De ce esti asa invidiata de lume, draga?
ßömþŌʼnįĶ întreabă: