| anamimanonim a întrebat:

Vreau sa fac liceul in Bucuresti, insa eu locuiesc in Brasov si nu am unde sa stau in timpul liceului. Voi ce ati face in locul meu? Orice sfat e bine venit. Funda (si vot tuturor)!

Răspuns Câştigător
| DayByDay a răspuns:

Te poti inscrie la caminul unui alt liceu, nu musai la liceul dorit de tine, eu fac facultatea in capitala.

12 răspunsuri:
| awesomeiubarici a răspuns:

Exista lice cae au internat. si de obicei sunt destul de bune aceste internate. adica acolo poti sa dormi si au si cantina. dar nu toate au asa ca trebuia sa te intresezi. bafta.

| mgtow a răspuns:

Nu ai bani de chirie? Macar daca ai face facultatea sa o faci in capitala, liceu exista si in BV.

| anamimanonim explică (pentru awesomeiubarici):

Stiu ca exista licee cu internat, dar daca vin la Bucuresti, vreau sa fac un liceu gen Sf. Sava si am cautat, dar nu am vazut sa aiba internat. Tu sti daca are?

| anamimanonim explică (pentru mgtow):

Da, dar as vrea sa urmez liceul Sf. Sava pentru ca stiu ca acolo sunt multi dintre elevi cei mai buni, care daca inveti nu te fac tocilar.

| awesomeiubarici a răspuns (pentru anamimanonim):

Habar nu am... scuze. :\

| anamimanonim explică (pentru DayByDay):

Se poate sa ma inscriu la caminul altui liceu? Asta ar fi bine. Dar te rog, sti, APROXIMATIV cat costa?

| DayByDay a răspuns (pentru anamimanonim):

Da se poate, aproximativ 500 de lei lunar, sau cel putin atat plateste o vara de a mea.

Cazarea doar sau ii da si o masa? Si are conditii bune (adica sa nu aiba gandaci, pereti scorojiti sau camere murdare)? Nu vreau sa crezi ca vreau lux la 500 de lei, dar nu imi place sa traiesc in mizerie. Si chiar mi-ar placea sa am mai multe colege de camera. happy

Asta nu stiu, depinde de fiecare camin in parte. La vara mea conditiile nu erau chiar ok. Cazarea costa mult mai putin, cantina costa mult. In acesti bani sunt incluse 3 mese pe zi.

Daca ii da si 3 mese, eu zic ca e bine. Ms.mult! Daca imi spui si la ce camin a fost, ma ajuti foarte mult. Oricum iti dau fundita!

Pai ea nu a stat in capitala, ci in Iasi.

| deny2013 a răspuns:

Inscrie la caminul altui liceu si poti sta acolo.