anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fiu adoptata

Buna ziua. Ma numesc Alexandra, sunt din Slobozia am 15 ani. si am avut o viata foarte " tragica " daca pot sa spun asa. oh go on mama mea naturala m-a parasit in spital cand m-a nascut. iar apoi m=au adoptat niste oameni mai in varsta. In copilarie habar nu am avut ca sunt infiata. abia la 14 ani dupa moartea mamei mele adoptive am aflat ca sunt adoptata. acest lucru a picat in viata mea ca un fulger crying eu am ramas numai cu tata. cu care nu ma inteleg deloc. ma injura mereu. si la telefon. nu ma intelege deloc. de multe ori am avut tentative de sinucidere. insa mi-am dat seama ca asta nu e o solutie! Asa ca am apelat la internet sperand ca aici sunt oameni cu sufletul mare care ma pot ajuta si pe mine.va rog mult de totoh go on

8 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Pay...eu zic sa te duci la protektia kopiilor, sau la un centru din asta...si sa nu mai incerci sa te sinucizi, ca nu e bine sa faci asta, viata e frumoasa, chiar daca mai avem momente mai grele peste care trebuie' sa trecem happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai un id de mess?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga alexandra ma bucur ca tiai dat seama ca sinuciderea nu este o solutie ai viata inainte esti detul de mare zic eu sa diferentiezi raul de bine dar sper din suflet sa iti gasesti pe cineva care are nevoie de ajutor de un copil in casa eu sunt gina din rm valcea daca vrei sa vb acesta este nr meu de mobil 0740698552 sau 0761740024 da-mi un beep si poate te ajut prin cunostinte ok o zi vrumoasa

| sefica a răspuns:

Ce-l mai bine ar fi sa suni la politie sau protectia copilului

| ThePinkPanther a răspuns:

Buna! si eu sunt din slobozia. ai un id de mess? da'mi mesaj pe privathappy

| luiza00 a răspuns:

Esti in aceeasi situatie ca si mine.numai ca mie nu mi-a murit mama adoptiva.incearca sa vb cu cineva care sa te inteleaga. daca vrei sa vb lasa-mi nr tau cumva si nu te mai gandi la sinucidere te rog.astept raspunsul tau.

| Valentina_Andreea_2000_jtlV a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei,esti baiat sau fata?