Am un studio in craiova daca vrei ai putea inregistra cateva piese si ai putea face si un clip. nu te speria preturile nu sunt ca in alta parte de ordinul zecilor de mi de euro. 100 euro 1 piesa si 500 un videoclip. alte studiouri cer 3000 pentru un videoclip si 400 pentru o piesa. daca esti interesata ma poti contacta la id-ul rec_raiova_ionut sau la numarul 0761296815. valabil pentru toti ce vor inregistrari.
Pai, angajeaza un profesor de canto, incepe sa repeti si succes in continuare!
Daca ai un microfon, inregistreaza un cantec oridinal scris de tine si pusteazal pe youtube
Pyty trebuie mai intai sa ai voce, ureche muzicala pentru ca nu oricine are succes sa fie cantaret foarte rar, sunt de abia selectati cei care vin la televizor sa.si indeplineasca sansa asta. uite si eu imi doresc din inima sa devin, si sper sa fie asa, aia e ca nu prea gasesc o cheie asa spre ceea ce vreau sa ma orientez intelegi? deci trebuie sa ai pe cineva care sa aiba cunostinte cu care se ocupa de asa ceva sau daca inscrie. te pe site. uri care le acorda oamenilor de a.si indeplini o dorinta, de exemplu: la dansez pentru tine daca vrei sa intri in grupul dansatorilor de la aceea emisiunea romanii au talent insa acum deja s.au facut selectarile, ai ocazia ca la anul sa te duci la preselectii dar doar daca vrei sa fii de acord sa stay ore in sir pana sa canti acolo sau altceva ce doresti tu sa fac este usor daca stai putin pe ganduri si cauti ce iti doresti, s.ar putea indeplini App ai luat id`ul de la baiatul de mai jos cel cu anonim? daca da te rog sa`mi raspunzi ca si eu imi doresc sa devin ceea ce imi propun
Pai, poti sa te duci la casa pionerilor e in lucacesti intreabai pe parinti tai pe ce strada e si acolo te invata la chitara la voce si daca urmezi sa canti vei fi o vedeta uimitoare
Pai te poti duce la casa pionerilor in lucacesti sau intreabai pe parinti tai sau poti sa cauti pe net pe ce strada este casa pionerilor si poti sa devi o cantareata uimitoare.
Buna Pyty eu sunt cantareata in Drobeta Turnu Severin cant la orice ocazie muzica house, pop si usoara in general. Urmeaza anul asta sa cant in Resita si asa mai departe. Eu te sfatuiesc ca mai intai sa incerci sa devi cantaret in judetul tau sau orasul tau si apoi sa iti faci un album provizoriu si apoi rezultatele vor veni de la sine. Eu sunt din Drobeta Turnu Severin si uite de acolo am reusit sa cant si acum am certitudinea ca voi deveni cantareata. :* iti urez succes! :*:*:*:*
Pai asta nu este foarte usor.depinde de ambitie.trebie sa faci ore de canto, sa participi la multe concursuri si festivaluri, sa participi la concursuri de astea mari ca de exemplu romani au talent sau Xfactor.dar daca faci ore de conto cu o profesoara, sa nu iti faci grisi, daca ai ambitie atunci o sa fi o mare vedeta dar pentru asta trebuie timp, poate chiar 10 ani, depinde, dar asta stie numai o profesoara de canto.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: