| Pyty a întrebat:

Vreau sa fiu vedeta. Ce as putea face ca sa devin cantareata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un studio in craiova daca vrei ai putea inregistra cateva piese si ai putea face si un clip. nu te speria preturile nu sunt ca in alta parte de ordinul zecilor de mi de euro. 100 euro 1 piesa si 500 un videoclip. alte studiouri cer 3000 pentru un videoclip si 400 pentru o piesa. daca esti interesata ma poti contacta la id-ul rec_raiova_ionut sau la numarul 0761296815. valabil pentru toti ce vor inregistrari.

128 răspunsuri:
| Imperialu_Sadam_1993 a răspuns:

Cantaret

| kittycouture a răspuns:

Si eu as vrea sa fiu cantareata, desi am putina voce tot nu cred ca o sa fiu vedetasad.

| Noroc_Eugeniu_1992 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu as dori sa inregistrez o pesa!

| Ioana_Sabina_1990 a răspuns:

O vedeta(ex.:Ariana Grande; Jessy J; Rita Ora...etc.)trebuie sa munceasca mult pentru a ajunge undeva sus.Pentru inceput ar trebui sa iei niste cursuri de canto. Apoi, sa te inscri la diferite concursuri(X Factor, Vocea Romaniei...etc.).Daca vreo casa de productii te observa,iti poate acorda o melodie,care,cu putin noroc,se va auzi si pe radio. Apoi vine si videoclipul, iar atunci poti spune, ca ai inceput o cariera de artist.
Iar vorba mea, pe care sa n-o uiti este:,, Lupta pana cand semnatura ta va deveni autograf!"-Sper ca ti-am fost de folos....BAFTA!

| Eduard_Alex_1992 a răspuns:

Ureche atit

| Ale_Ralu_2002 a răspuns:

Pai si eu compun melodii si vreau sa devin cantareata dar mai am o prietena si ea a spus ca am voce sa cant opereta si asta e adevarat. dar nimeni nu ma crede si se rad /dar asta-i visul meu

| Celestina003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Siii eu vreau

| Irina_Gheorghiuc_1990 a răspuns:

Si eu

Întrebări similare