anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi achizitionez un iPad, dar nu am buget momentan si as dori cat mai repede sa l cumpar deoarece am nevoie urgent de el.
Am doar 800 lei si mi-ar mai trebui undeva la 500-600 lei sa-mi cumpar unul nou.
Eu am doar 18 ani, inca sunt la liceu si as dori sa stiu cum as putea face un credit asa de mic daca singurul meu venit pe care il poate vedea banca e alocatia? Eu am de unde plati, dar nu pot dovedi.
Se poate face ceva?

10 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu poți face nimic la banca. Cauta-ti un loc de muncă mcar part time.

| sierra1 a răspuns:

"mi-ar mai trebui undeva la 500-600 lei ...Se poate face ceva? "

sapă in grădini la colegii tăi - că tot vine primăvara

| Kufu95 a răspuns:

Trebuie să te angajezi undeva.

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Domnu' kufu(rit)

pentru domnia ta, a munci - chiar și la sapă - e un sfat nefolositor și eronat? Iți pică unghiuțele dacă prestezi muncă fizică?
Vomiți la o asemenea idee?
Dacă da, fă-o in colțul tău, nu mai vomita in public

| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

Ai dat un răspuns de troll, așa consider eu, poate alte persoane cred altceva, de aia ți-am evaluat răspunsul în acel mod, ieri am găsit ceva ok și de la tine și am evulat ca fiind folositor și inteligent, deci nu mai suferi atât că nu e vorba că am ceva cu tine personal și eu primesc nefolositor și eronat la multe răspunsuri și nu mă deranjează. Nu e o rușine să faci așa ceva, dar ai uitat să menționezi că mai bine ar lucra în legalitate, adică să aibă contract.

Dragă kufu(rit)

- ce contractul vieții să facă ca elev pentru săpatul in grădină?
- indemnul la muncă e mesaj de trol?

coboară pe pământ!

Si incă ceva: răspunsul NU ți-e destinat ție așa că dacă ți-e sau nu folositor, are relevanță ZERO.
Dar parcă am mai "discutat" asta. Degeaba ...se pare!

Are 18 ani, nu are sub 16 să nu poată lucra cu contract, eu zic tu să te uiți mai bine peste lege, nu contează că este elev sau nu, contează vârsta lui, dacă tot eu sunt cel care nu sunt pe pământ. I-auzi atunci de ce s-a mai pus butonul de "Evaluează"? Îți spun eu de ce dacă nu ai înțeles încă, ca alții utilizatori să marcheze răspunsurile dacă sunt bune sau nu pentru toată lumea, au tot dreptul să evalueze cum vor. Dacă ție nu îți convine că unii sau unele nu sunt de acord cu tine, îmi pare rău, dar așa funcționează societatea în care trăim, nu toată lumea este obligată să le placă răspunsurile tale și cum am spus, poate altcineva vede răspunsul tău ok, nu e nimic în neregulă. Foarte bine, că ai spus să meargă la muncă, nu condamn acest lucru, dar e vorba de partea legală și pare că încă nu ai înțeles încă, exact cum ai spus că ce contract să se facă pentru că sapă în grădină, asta e problema, dacă va fi prins că lucrează la negru treaba asta, va trebui să dea explicații la poliție.

"Kufu95 : nu ai înțeles înCĂ, CA (?!) alții utilizatori să marcheze răspunsurile dacă sunt bune sau nu pentru toată lumea"

iar dai in gard
- ca și la "contractu' de dat cu sapa")
- ca și la "dacă va fi prins că lucrează la negru treaba asta, va trebui să dea explicații la poliție"

- tu decizi dacă un răspuns e bun sau nu "pentru toată lumea"?

Mami, să nu ne mai piedem vremea - tu decizi dacă ȚIE ți-e de folos sau nu. OK?
Asta dacă nu știai dar știai și faci valuri că nu te bagă in seamă persoanele cunoscute.

Succes la "marcat răspunsurile"!

Gata, nu mai îmi pierd vremea că e clar că tu nu știi să accepți că nu toată lumea poate fi de acord cu tine, informațiile pe care eu le-am zis sunt pe net, dacă nu vrei să te uiți ok, nu am eu nici o putere să îți schimb eu concepția. Da, toată lumea poate face asta, nu doar eu, citește mai bine ce am scris, "alții utilizatori", nu am scris că doar eu pot decide. Despre ce persoane cunoscute vorbești? Cumva ai aere de vedetă și nu știu eu?

Cum mai spuneam: Succes la "marcat răspunsurile"!