Iti trebuie aboanament orange sau vodafone pentru internet mobil si apoi telefon va avea acces la net. Dar daca nu ai telefon cu 3g degeaba iti iei tu net ca o sa se miste mai rau decat melcul...
Pai se poate si fara abonament. pentru stiu persoane care au fara abonament :p deci.:p
Netul pe tel e foarte slab. Dar daca tot vrei sa iti activezi netul pe tel uite ce trebuie sa faci (pentru orange):
Ai nevoie de o cartela orange cu credit in valoare de 3. 50 euro. Suna la *100# de unde alegi optiunea "oferte" apoi "oferte de date" iar apoi optiunea "wap unlimited" si o activezi. Suna din nou la*100# de unde alegi: " servicii - servicii mobile de date - gprs/edge/ si o activezi (gratuit). Suna din nou la *100# de unde alegi: "servicii - setari automate". Daca spune ca pentru telu' tau nu sunt disponibile setari automate acceseaza http://orange.ro/setari-telefoane/index.html. Trebuie sa asiepti pana ai primit cele 3 mesaje cu confirmarea optiunilor activate, apoi poti sa folosesti internetul. :)
Vb cu aia de la relatii cu clientii.nu conteaza daca ai sau nai abonament merge pe orice retea
Deci dai *100# dai oferte si dai cauti oferte de date si apoi dai incearcati gratuit internetul pe mobil plss fundita
Am un nokia e50 si sunt pe orange cu cartela prepay.am sunat la *100# si am tastat oferte/oferta multimedia si am activat-o si am 100 mb pe net, orange world nelimitat 2 jocuri 1 sonerie si 30 min de radio la 388. si nu am treaba iti trebuie 4 euro daca nu ai activata o optiune young dar daca ai activata una iti da numai cu 2 euro. dar vreau sa iti spun ca nu am 3 g, dar imi merge repede. stau pe chat pe orange world de la optiune si sunt multumit.