Ai descris cât de cât bine toată problema pe care o ai, doar că te-ai aruncat în tastatură cu multă determinare şi ai omis pe alocuri anumite puncte şi virgule, de aia nici n-am înţeles prea bine prima dată tot ce ai scris în întrebare. Chiar mă bucur că ai folosit un limbaj aşa-zis "neadecvat", fiindcă nu-s adeptul limbajului de tip discurs, plin cu clişee şi stereotipii. Şi da, e mult mai bine să întrebi pe cineva personal. De prefat dirigintele, directorul sau părinţii(în legătură cu această situaţie). Numai bine!
Se vede ca profesorul tau e dus cu capul. Cel mai bine e sa te muti la alt liceu.
Deci sa inteleg ca tie ti se pare normal sa se poarte un profesor așa, ti se pare normal sa ai un profesor cu probleme psihice.Scuză-mă puteai să te abtii de la acest comentariu ca nu-mi usurezi cu nimic situatia.
Eu nu am de unde să ştiu în ce context ţi-a spus că eşti nebună şi nesimţită, iar despre starea sa psihică nu cred că ştii nici tu prea multe. Ai doar anumite frustrări pe care le au mulţi elevi faţă de anumiţi profesori ce adoptă o atitudine mai radicală sau nonconformistă faţă de copii. Îţi uşurez foarte mult situaţia sfâtuindu-te să nu acţionezi în niciun fel, crede-mă.
Am scris acolo intre ghilimele in ce context cât despre starea sa de sanatate ne-a zis dirigintele nostru. Daca era treaba așa cum spui tu fii sigur că taceam si ma consideram eu vinovată, dar atata timp cât n-am jignit niciodata un profesor si sunt o elevă destul de bună nu mi se pare normal dintr-o chestie așa banală să "urle" în gura mare dupa mine in felul ăla, adica stai un pic nu mă duc la scoala sa-mi aud insulte mă duc sa invat si daca ar fi fost de prima data treceam cu vederea.Din răspunsul tau imi dau seama ca nici n-ai citit intrebarea, ai dat doar raspunsul.
Am citit toată întrebarea, iar din ea mi-am dat seama că nu eşti o elevă tocmai "destul de bună" la anumite discipline. Însă cu acest răspuns m-ai lămurit cât de cât, iar sfatul meu este cel pe care-l ofer mereu celor ce au de luat o decizie importantă: fă ce crezi tu că-i de cuviinţă. Fiindcă tu ştii cel mai bine ce ar trebui să faci.
E foarte amuzant, presupun ca n-am descris destul de bine invatământul din România pentru ca am folosit un limbaj neadecvat, dar alt cuvânt mai potrivit nu am gasit.Cât despre "destul de bună" nu trebuie sa-mi spună cineva care este nivelul meu, imi cunosc capacitatea.Si iti multumesc că ai incercat oarecum sa ma intelegi dar n-ai reusit, de acum inainte o să intreb pe cineva personal poate o să primesc un răspuns pe care sa-l pot folosi.Cât despre aceasta problemă bineinteles că o să fac o plângere.Toate cele bune!
MorcovMajestic întreabă: