Nu ai și tu amici fumători? Ei pot cel mai bine să îți arate, să fumezi cu ei. Oricum nu ți-aș recomanda. Eu aș fi curios din ce motiv ai vrea să te apuci de fumat, dacă vrei să răspunzi.
Ar fi cea mai mare greseala a vietii tale sa incepi sa fumezi. Este raspunsul unuia care a fumat "din greu" foarte multi ani si care acum are plamanii grav afectati si din punct de vedere al rezistentei la efort se simte precum o "leguma" secatuita. Este purul adevar...din pacate. Poti incerca insa nu este deloc normal sau recomandat sa incerci si lucruri despre care esti convins ca te pot afecta. Sanatate!
Well,M-am apucat de fummat in clasa a 8-a cu drigul meu, Da cu domul profesor de Matematica . Eram intr-o excursie de 2 saptamani cu 3 clase.Am ajuns in statie cu 1 ora inainte de a veni cineva in afara de soferul autobuzului si de domul diriginte.Acestia 2 fiind aman2 fumatori au iesit la o tigara si eu ma plictiseam singur in autobus.Am iesit si eu afara si profu de mate(dirigul) daca am iesit sa fumez o tigara. Eu i-am zis ca mi s-au terminat tigarile (aveam 2 LM la mine, abia cu o zi inainte invatasem sa trag in piept) la care profu' imi ofera o tigara ( era un SOBRANIE CHROME cred)eu pe moment am refuzat insa el mi-a dat-o.Mi-a dat si un foc la care eu imi aprind tigara si trag un fum pfffff, tuse tuse tuse dupa care am mai fumt una(ma luase putin de cam) si merg in autobus ca au venit colegii. Iubita mea mi-a spus ca put a fum la care eu i spun ca am fumat iar ea imi zice: cu cine?! eu i spun: singur. Ajungem in navodari (la mare unde era excursia) si de fata cu toti elevi dirigu merge pana la un fast food si imi ia un pachet de tiagri Sobranie Negru si mi-l aduce in autobus si mil arunca :/ mooooor ma iau toti la intrebari iar eu nu stiam ce sa zic.La care striga dirigu Andrei hai la o tigara! Ce sa mai zic? Ies afara imi aprind tigara de fata cu 3 profesori (profa de chimie, dirigu, si directoarea care mi-a si cerut un foc) din fericire toti erau fumatori si toti erau de acord cu faptul ca fumez. Ajungem si noi in tabara si era cam 19:00 si ies la o tigara cu directoarea si iubita mea(iubita mea nu fuma insa a venit sa stea cu mine) si am fumat 2 tigari.Intru in camera si se apuca colegie care tigari ti-o luat dirigu? Imi ia si mie un pachet daca ma apuc? Ba de ce te-ai apucat fara mine? Ai o tigara? Da si mie un foc baaa! ) dupa care am fumat cu dirigu in fiecare zi.
Iti sugerez sa incepi cu clickuri cat mai sunt pe paiata dupa care continui cu sobranie negru sobranie chrome dupa care vezi tu eu am mers pe malboro kent si dunhill si mai bag din cand in cand un sobranie, am si electronica dar e mai mult asa la o nunta, ceva mai elegant na. Ca sa tragi in piept din prima:Bagi tigara te ti de nas dupa care o scoti si in timp ce te ti de nas tragi aer in piept pe gura (o sa tusesti la primele 4-5 fumuri dar dupa e ok) BYE
Awwww, cum e sa fii un put. zulica atat de mic incat sa vrei sa fumezi sa pari cool si nici sa nu stii cum?