VREI SA TE INGRASU? LA 15 ANI AI 50 DE KG IAR EU LA 13 ANI AM 54. DI NU AM LUAT NIMIC CA SA MA INGRAS. Semintele (floarea soarelui, migdale, caju, nuci, arahide) in combinatie cu miere se lasa intr-un borcan la frigider minim 5 zile, apoi 2-3 lingurite de 3 ori pe zi. Incearca o luna, mananca regulat. paine multa, mancare tip fast-food, mancatul tarziu in noapte, chipsuri, ciocolata, dar mai ales statul in pat, lenevitul la televizor si calculator.Succes! SPER SA TE AJUTE.
BeCaUsEiLoVeYoU iti prescrie un regim nesanatos de viata. Intr-adevar, te poti ingrasa dar iti poate aparea celulita, vergeturi. Nu te vei simti prea bine din cauza regimului neregulat. Eu zic sa-ti maresti portia de mancare, sa-i adaugi niste paine si sa nu mesteci prea mult mancarea. Te pup!
Buna.Scuza-ma ca intreb, dar as vrea sa stiu in cele"2 ore de antrenament intens" ce trebuie facut... adica ce exercitii? Si vreau sa te intreb daca sportul ingrasa.Mereu ii aud pe toti ca fac sport pentru a slabi.Imi cer inca o data scuze daca nu am inteles eu bine si te deranjz.
Multumesc enorm la cei care au raspuns acum m-am ingrasat cu 4 kg dar mai vreau sa mai adaug inca vreo 7 kg
Mersi de raspuns acum m-am ingrasat cu 4 kg dar mai doresc inca 7 kg