Probabil mama ta este de acord că la fel o fi făcut si ea la vremea ei. Esti prea mică.
Fugitul de acasa la 16 ani poate sa-ti aduca repercursiuni serioase cu parintii si politia, iar barbatului la care pleci cu siguranta va avea probleme cu politia.
Inca esti minora si inca esti sub tutela parinteasca, avand obligatia sa asculti de parintii tai, pana la majorat.
Pentru violenta in familie, poti apela la Serviciul de protectie al copilului care te poate lua si pune intr-un camin pentru copii, pana la majorat.
La inceput voiam sa-ti spun ca in niciun caz nu e normal asa ceva dar cand am citit cap spart si picior zdrobit...e clar ca trebuie sa pleci de acolo, chiar daca iubitul tau e un adult care poate incerca sa profite de tine, macar iti ofera un acoperis departe de individul de taica-tu.
Daca nu te lasa sa pleci poti sa il ameninti cu politia pentru ca e caz penal ce a facut el. Si oricum daca pleci eu nu cred ca o sa faca demersuri sa te aduca inapoi, s-ar putea sa te lase in pace
Numai daca se casatoreste cu tine sa te muti, altfel n-ai ce cauta la el. De altfel, inclusiv dpdv legal, intre 16 si 18 ani iti poti castiga independenta legala fata de parinti doar prin casatorie. Altfel, tatal tau ramane cu dreptul de a contesta legal situatia ta cu prietenul tau.
Buna! Decat sa stai in casa aia mai bine incearca sa pleci la iubitul tau! Daca pleci de buna voie nu cred ca are ce sa i faca nimic din punct de vedere legal!