| Lowkee a întrebat:

Vreau sa ma mut urgent cu chirie. Urgent adica in aceeasi zi in care am gasit un anunt. Credeti ca se poate sau dureaza ceva?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| ibaal a răspuns:

Cred ca deja ti-am raspuns. Banii sa ii ai, locatia sa fie disponibila imediat si te poti muta dupa vizionare, dupa ce semnezi contractul, daca te vrea si proprietarul laughing iti da cheile atunci.

| Lowkee explică (pentru Violleta2022):

Dar mai multi au raspuns ca se poate... nu stiu pe cine sa cred. dar daca nu e de la agentie si iau legatura direct cu proprietarul, nu se poate?

| Andreeush a răspuns:

Nu cred ca e posibil in acea zi. Mai intai se semneaza contractul.

| Lowkee explică (pentru Violleta2022):

Dar in ce consta verificarea asta? oricum ce caut eu e garsoniera ieftina, ma gandesc ca n-or fi asa exigenti proprietarii cu locuinte din astea, mai ales daca arata mai naspa (n-am pretentii, vreau doar sa am locul meu)...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lowkee):

Nu asculta bazaconiile lui AnaMaria50. Nicio agenție imobiliara nu cauta cazierul nimănui. Nici nu au dreptul. Agențiile din România pur și simplu fac legătură între chiriaș și proprietar nu fac dosare de aplicătii, verificări de venituri șamd. Te înțelegi cu proprietarul, dai banu, primești cheile. Contractul îl faci în 10 min.