| anonim4441 a întrebat:

VrEau sa ma sinucid cum sa scap de acest gand... daca n-am cum sa scap de acest gand ce pastile sa iau. si nu intrebati ce probleme am si alte intrebari sau mistocareli vb serios cu tot ce am zis dau funda

Răspuns Câştigător
| mmsdjs a răspuns:

Si eu sunt la fel nu imi place sa le spun prietenilor sau parintilor mei problemele mele dar, chiar daca esti mai negativ eu sunt sigura ca vei trece peste asta iti tin pumni laughing, si eu am trecut prin asta si iti spun sincer atunci cand vei face asta iti va fi o frica de moarte e foarte nasol adica atunci cand vrei sa te tai sau sa sari de la bacon de undeva trebuie sa alegi dintre 2 ganduri : 1 : chiar vrei sa faci chestia asta si sa ii lasi pe toti gandeste-te cum vor suferi dupa tine chiar daca in fata nu iti arat multe persoane ca te iubesc dar pe la spate sunt sigura ca te iubesc si 2: moarte sigura adica nu iti va pasa de nimeni si te uiti doar spre o cale gresita care sigur toti vor suferi dupa tine, gandeste-te de 7 ori inainte de a face chestia asta gandeste-te cum va fi fara tine, cum vor suferi dupa tine etc. sper sa nu faci chestia asta. sad eu sunt mai miloasa tin la toti si de aia dau numai sfaturi de parca as fi eu in aceea stare intelegi sper sa iti rezolvi problemewinking multa bafta big grin si nu iti dau sfaturile astea numai pentru funda cum vor toti eu dau aceste sfaturi pentru ca si eu am trect prin asa ceva si chiar e greu de tot sper sa treci de astawinking

15 răspunsuri:
| mmsdjs a răspuns:

Ar trebui sa le spui parintilor tai cu ei vei scapa de toate problemele si te vor intelegewinking

| prizeFTW a răspuns:

Crede-mă! Nu ai de ce să faci asta! ALooooooooooooooo! Am trecut şi eu prin aşa ceva, am avut o mică depresie, am fost cu părinţii la psiholog şi mi-a trecut. Vorbeşte cu părinţii despre problemele tale, culcă-te devreme şi odihneşte-te.Principalele cauze ale depresiilor sunt gândurile rele, problemele şi nedormitul.
Mai gândeşte-te odatăwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca-te de pe pod, cazi in garla si de duce valul la mal cu capul spart. Nu te omori ma, ce dracu', viata e frumoasa, numai ca nu ti-ai dat tu seama.

| Doηηa a răspuns:

Spor la treabă dar ține minte că altă viață nu mai ai!
Oricum fiecare face ce vrea cu viața lui așa că cine sunt eu să-ți spun ție ce să faci.

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

N-ar trebui sa te sinucizi....mai bine gandeste-te de 2 ori inainte sa faci asta.

| Ana0Maria a răspuns:

Poti merge la un psiholog si iti va da un tratament. Orice ti-am spune noi, nu poti sa scapi de gandul asta dar ai doar o perioada proasta, vor urma altele bune. Incearca sa fii optimist! Intotdeauna invinge binele.

| AndruCriistina a răspuns:

Pff doamnee. iesi in oras cu prietenii distreaza'te uita de chestia asta!

| anonim4441 explică (pentru AndruCriistina):

Mdeah... am incercat nu merge happy adica na eu sunt mai negativ. big grin ascult muzica rock sau rap dar din astea mai de bocit laughing)

| anonim4441 explică (pentru mmsdjs):

Mdea eu sunt o fire inchisa nu imi plk sa vb cu nimeni ce am pe suflet multe pers (prieteni prietene gg ) sau rugat de mine sa le spun dar ne

| anonim4441 explică (pentru prizeFTW):

Mdea nu-i primul gand mi-am taiat venele dar na am scapat minune nici eu nu stiu cum thinking ca ma gasit maicamea repede. si eu sa ma culc devremelaughing) nee

Mi-e frica stai calm nici odata de moarte stiu cei aia moarte am avut accident de masina taiat de vene etc:-J... si chiar nu stiu ce sa fac
thinking adica as face sa ma omor... oricum :-J si in plus as vrea sa si experimentezlaughing

Si faza cu persoanele. ca iubesc si etc nu cred:-J

Oricum iti multumesc multwinking pentru sfaturi foarte mult. happy mai pus pe ganduri thinking si oricum daca ar fi sa traiesc nu mair pasa de prieteni sau eu mai stiu cine miar pasa sa imi traiesc viata.

Miar*

| mmsdjs a răspuns (pentru anonim4441):

Sper sa treci peste asta.straight face si sa iti traiesti viata la maxim ca doar una avem laughing))))))