Ce ai fata daca faci asta direct in iad te duci si nu este niciun loc de scapare
Faci o mare greseala crezând asta. Trebuie sa gandesti pozitiv. Când iti mai vine asta in cap gandeste.te ca mii de oameni si copii lupta pentru o sansa la viata dar nu o pot avea din cauza unor boli necrutatoare... si tie Dumnezeu ti.a dat o sansa la viata si nu trebuie sa dai cu piciorul.
Nuu! Nu ești un nimic, ești cineva! Ești chiar o persoana foarte importanta pentru unii. Gandeste-te la toate lucrurile frumoase pe care le-ai lăsa in urma, persoanele care te iubesc si pe care le iubești si la faptul ca ai un viitor. Nu se știe ce te așteaptă in viitor, dar poate fi ceva foarte frumos.
Traieste-ti viața! Lăsa grijile si problemele!
Lol fata haioasa trece prin asta, cine s-ar fi gandit. Trebuie sa gasesti o persoana cu care sa vorbesti, si o sa gasesti. Nu te sinucide. Daca o faci inseamna ca nu ai minte.
Sa stii ca multe din chestiile astea vin si de la muzica pe care o asculti. Si din cate observ eu, cred ca esti pe la rock, ceva pe acolo. Mai degraba trupe dintr-astea noi. Nu condamn genul asta de muzica. Dar crede-ma, chiar te influenteaza foarte mult. Nici eu nu credeam, dar pana la urma am realizat ca asa e
Astea-s depresii de adolescent neinteles . Probabil d-aia te refugiezi pe site-ul asta, te scoate din lumea ta.Ti-am citit prin postari, pari o fata isteata cu mult umor si bun simt.
Iti doresc sa reusesti sa treci peste probleme, fi puternica si infrunta realitatea
Încă nu sunt bine, dar realizez ca nu e bine. As pierde prea mult...
Chiar si eu am zile proaste... Averi dreptate, ce rost ar avea, nu as obtine nimic. Miltumesc
Te contrazic, pe mine muzica rock m-a tinut pe linia de plutire.A fost singurul refugiu.
Loreno', de când te știu, mi-am făcut o anumită părere despre tine. Lăsând toate glumele la o parte, e o părere bună, chiar foarte bună. Da' ești penibilă. Vrei să te sinucizi? Hai, fugi! De ce mi-ar păsa mie? Te porți ca un copil prost, demn de milă.
Dacă ăla e nivelul tău, fă-o! Dacă nu și sper să fie așa, revino-ți!
Du-te până la bucătărie, bea un pahar de apă. Apoi du-te la baie și fă un duș rece.
Nu ești o piedică pentru nimeni, crede-mă. Nu ești singură, doar crezi asta. Aș vrea să-ti spun doar că e cineva acolo care să te facă să crezi. Să crezi din nou că viața merită trăită cu zâmbetul pe buze.
Știu că n-o s-o faci, nu pentru că n-ai avea curaj, ci pentru că părerea aia care mi-am făcut-o despre tine nu coincide cu întrebarea ta cretină. De obicei nu mă înșel și n-aș vrea s-o fac în privința ta. Însemni mult pentru cei ce înseamnă ceva pentru tine. Sper că mă situez și eu pe-aici pe undeva. Hai, fugi la somn, o să-ți revii mâine. Ai grijă de tine.
Nu ai pentru ce sa imi "miltumesti" . Adica ai putea printr-un zambet...Zambeste acum, am incredere ca o vei face. Oricum nu am facut nimic decat sa te fac sa iti bagi mintile in cap. Oricine trebuie sa faca asta.
Nu face asta, te rog. Daca nu ar fi fost vorba despre tine, probabil ca ti-as fi dat un raspuns plin de ironie si sarcasm, dar tu nu meriti sa faci asta. Prima oara cand am citit intrebarea am crezut ca e la T/A. Cum poti sa te gandesti ca esti o piedica pentru ai tai? Gandeste-te cat de iubesc si cat ar suferi daca ai patii ceva. Ar muri si ei odata cu tine. Gandeste-te la viitor. Cata distractie ai rata, ca sa nu mai spun ca ai ajunge intr-un colt oribil al iadului. Ioooooi. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, vorbeste cu mine. Sunt eu cam ciudata, dar pot si sa ascult. Crede-ma, habar nu am cine esti, dar iti spun sigur ca exista oameni carora le pasa de tine. Te rog, cum spuneam si mai sus... Imi facusem alta parere despre tine.
Pe mine muzica nu m-a ajutat niciodata. Si eu ma refeream in special la trupele astea aparute de cativa ani, ddspre care copiii de 12 ani spun ca le-au salvat viata. Rock-ul e chiar foarte ok, si eu ascult doar rock si metal. Recunosc, mai ascult si trupe de metal aparute prin 2000, dar cand vine vorba de rock prefer cel clasic, mai vechi
Nu mai gandi asa, nici odata nu vei fii o piedica pentru familia ta, ba din contra daca ai face asta, atunci ai fii cu adevarat cea mai grea povara a lor, deoarece nu te vor mai vedea si ca vor trai cu regretul de a nu fii putut sa faca ceva valabil si pentru ceilalti oameni.
Cand vrei sa vorbesti cu cineva, sunt sigur ca daca vrei cu adevarat gasesti, poate chiar de aici de pe TPU poti gasi pe cineva in care sa gasesti alinate.
O fii viata de nimic, dar totusi e nimicul tau, asa ca nu iti bate joc de el.
Si stai calma, mai devreme sau mai tarziu iti va fi mai bine, regret ca nu te pot ajuta cu mai mult decat acest sfat, oricum sper sa nu faci vreun gest necugetat.
Ai...ai dreptate, chiar nu as putea. Nu stiu ce era in capul meu aseară. Acum sunt mai bine. In afara de faptul ca arat groaznic, mă simt mai bine. Si tu te situezi printre ei, si ceilalti...mersi mult. Chiar înseamnă ceva faptul ca răspunsul a venit tocmai de la tine.
Mersi mult. Ai dreptate. Nu-ti schimba părerea...mereu mi-am spus " tot răul spre bine"
Ti-am spus, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, vorbeste cu mine. Sper sa fii bine!
Shh! Ce ma fac eu fara tine?!
Nu mergi nicarei, ok? Sau cel putin fara mine, nu )
Si da, poti a vorbesti cu mine cand vrei tu, nu plec niciunde
Te rog, te rog, zi-mi ca ai pus din greseala la Adolescenti... Sinuciderea nu este o optiune. Treci printr-o faza normala de adolescenti. Din cate ai zis esti cam timida, hai sa iti zic cam cum sta treaba de obicei( de obicei, nu mereu):
Oamenii timizi, la inceput ei pierd ca nu au prieteni, si atunci sunt ei pusi la incercare. Dupa ceva timp o sa ai prieteni.
Oamenii mai indrazneti:
Ei se simt mai bine la inceput, si dupa incepe provocarea lor.
Ideea este ca toti sunt pusi la incercare in viata.
E complet normal ce ti se intampla, e un fel de test, trebuie sa treci de el, adica sa nu te sinucizi.
Mersi mult. Nu o sa plec... Nu mă pot despărți de voi. Acum sunt bine.
Ai dreptate. Sunt o luptătoare. Când am citit răspunsurile... Sincer am început sa plâng, si mai eram si la scoală. V-as lua pe toti in brate.
De ce ai face asta?
Eu nu sunt singur, am prieteni si o familie sunt sigur ca si tu ai, dar mai presus ma am pe mine insumi.
La urma urmei vei fi o piedica mai mare pentru cei dragi daca vei alege sa te sinucizi.
Eu cred ca ai mai multe motive sa traiesti decat sa mori.
Am mai dat un raspuns de genul odata tot un caz asemanator; Eu nu as vrea sa faci asta deoarece as avea si eu de pierdut si ceilalti la fel. La urma urmei noi fara sa ne cunoastem ne-am putea intalni in realitate ca prin minune, sa devenim buni prieteni, sa studiem la aceeasi faculate, sa avem aceeasi gasca comuna de prieteni etc etc.
Ideea e ca posibilitatile sunt nelimitate pentru ca nimeni nu cunoaste viitorul.