Dupa parerea mea se va intampla atat de repede incat nu iti vei da seama.
Nu doare. E ca si o intzapatura de tzantzar, dar nu e mare lucru...atata ca ti se face rosie urechea dar in rest, nu e dureros. mi-am facut si eu 2 si n-am simtit nimic.pe cuvant
Nu doare eu mi-am mai facut 2 la o ureche singura acasa cu acul si n-am patitnimic cu pistolu imediat iti face
Doare f putin dp cateva secunde dar. daca te atinge cineva acolo e jale
si trebuie sa nu dormi absolut deloc p urekea aia... si sa ai mare grija toata noaptea
Eu in ureche mi am dat singura
am incercat cu cercelul, dar nu mergea
dupa am luat un ac l am bagat in spirt l am incins si a intrat repede
pe mine una nu m a durut
Eu am gaura de o saptamana si mi-am facut `o singura in baie de la scoala cu ac de seringa si nu am nimiC
eu in locul tau mi-as da gaura cu aC... mie sincer mi-e frica sa imi faCa altcineva.
si eu in fiecare seara spal cercelul si ureche cu apa si sapun...
eu itii ureZ mult noroC :*
veZi cf >
Nu doare absolut deloc nici cand ti`o faci nici dupa:d trebuie sa ai grija doar la igiena...eu cand mi le-am facut m`au pus sa mi cumpar o alifie si sa ma dau zilnic si nu mi s`a intamplat nimic
Buna:*nu doare.Eu mi-am facut ieri.A durut putin dupa ce mi-l-a facut (15 minute)
Si eu vreau sa imi fac gaura dar stit care e problema? ityi este frikaa f ff si te descurajezi eu i-am facut unei prietene de-a mea daqr nu a putut suporta pana la sfarsit e chiar dureros depinde... eu am vriut sa i fac cu akulu... asa pur si simplu
anonim_4396 întreabă: