Mai caută pe site întrebări referitoare la numirea experţilor, să vezi condiţiile, cel puţin 500 de răspunsuri date şi cel puţin 6 luni pe site... în plus, Raluca este cea care ne cere să facem propuneri...
Irma, pe cine pui sa-ti dea fundite, hai zi sincer Ca faza asta cu fundita e facatura. Conturi multiple, votari aiurea pe criteriul prieteniei., in curand o sa ajungeti toti suspendati
Ca sa ajungi expert trebuie sa ai cel putin 100 de fundite si raspunsurile sa fie intr-adevar folositoare. nu este prima data pe aceast site cand prietenii se sustin inre ei si-si dau fundite cu nemiluita. eu as propune mai degraba ca cei care intra dar pentru a strange cat mai multe fundite sa nu mai intre, se obosesc degeaba deoarece nu vor primi nimic in schimb.
Toate funditele sunt date de catre Anca_Planet_Go...care presupun ca e o prietena de-a ei...foarte frumos ce sa zic.
Va rog sa ma credeti nu eu mile trimit e o fata de la scoala care se tine scai de mine sim da fundite pentruca ii place de mine dar m-am saturat sa creada toata lumea cas o trisoare va rog fiecare funda care mi-o da e pentruca m-am saturat la scoala mereu vrea sa se mute cu mine bine recunosc toata lumea vrea dar vrea mereu dar nu mai vreau sa primesc dar am 7 webkinz si nu rezist sa raspund
Stai linistit ca nu numai din 20 raspunsuri devii expert. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca funditele sunt date doar de un singur user si anume Anca_Planet_go si raspunsurile nu sunt nici pe departe de expert, ci mai degraba arata gradul de copilarie si incultura. Si tu esti prieten cu ea?
Http://www.tpu.ro/hobbys-pets/cati-utilizatori-aveti-hmmmmmmmmm/
Uitati aici un exemplu
Aicim au raspuns alti utilizatori mai bine;)
Ca ea;)
Presupun ca si tu esti prieten/a cu ea daca o sutii;)
E drguta dar nu merita 20 fundite
Nu merita 3-4 fundite sunt date de alti utilizatori TPU iar restul sunt date de Anca_Planet_Go.
Va rog sa ma credeti nu eu mile trimit e o fata de la scoala care se tine scai de mine sim da fundite pentru ca ii place de mine dar m-am saturat sa creada toata lumea cas o trisoare va rog fiecare funda care mi-o da e pentru ca m-am saturat la scoala mereu vrea sa se mute cu mine bine recunosc toata lumea vrea dar vrea mereu dar nu mai vreau sa primesc dar am 7 webkinz si nu rezist sa raspund
glumestinu? tipa aia pariez ca n are mai mult de 11 ani. te-ai uitat macar din curiozitate la intrebarile ei? toate funditzele sunt date de Anca_planet_go care sigur e prietena ei si i-a dat funda doar ca sa aiba cat mai multe.aaa...si username ei demonstreaza ca e un copil de varsta lu varmea(10 ani)si in plus sakura@shinoby s-a inregistrat in luna ianuarie. cred ca e prea devreme si nu cred ca merita sa fie expert TPU
parizer întreabă: