"As vrea ceva safe 100%... Ce as putea face ca sa nu se intample asta?"
simplu: nu mai intri pe net!
Să-ți scriu in altă limbă? că românește văd că nu pricepi
Calmeaza-te ca nu si-a raspuns singur. I-a raspuns unui alt utilizator care probabil ti-a dat block(sau invers), asa ca orice comentariu de la persoana respectiva nu iti va aparea.
Cauta sa nu mai intri pe siteuri din astea deloc.Ce faci acolo in afara de discutii inutile la plesneala? Vorbesti macar cu cineva in engleza sau? Ca in acest mod ti-ar fi fost un pic util. Daca nu, fa altceva cu timpul tau.
Pe Omegle eu stiu ca vorbesti in privat, pe chat, si ca intra numai dubiosi. Aici pe TPU vorbesti public, e o diferenta.
Fa-ti si cont pe reddit daca vrei. Exista comunitate de Romania si mai afli una alta.E mai multa activitate acolo decat aici.
Nu cred, la urma urmei cine esti tu? De ce ti-ar fura cineva identitatea? Esti doar un utilizator obisnuit.
Nu stiam ca se mai foloseste omegle
cauta un loc de munca si nu o sa mai ai dileme din astea
Ai dreptate si nu ai.
Gandeste-te ca suntem 8 miliarde.
Gandeste-te cati oameni spioneaza si se ocupa cu hacking.
Orice informatie e valoroasa. Pe de alta parte, da, nu esti Vladimir Putin sau Joe Biden, deci nu o sa se concentreze asupra ta, dar nu te gandi o clipa ca serviciile secrete, agentii de spionaj sau hackeri independenti nu spioneaza. Ei asta fac 24/7.
Sigur, au dosare intregi, ultimele fiind despre problema cu iritatia penisului lui OP.
Draga mea, oamenii aia rai sunt zi de zi langa tine.
Ai langa tine pradatori si criminali, dar nici nu stii.
In primul rand, ce cauti pe omegle? Eu am prieteni care obisnuiau sa faca asta si mi se pare o copilareala.
Prefer sa bag muzica tare in boxe si sa beau o bere rece.
De ce sa ma vad cu alti oamenii virtual cand pot sa ma duc sa filtrez cu tanti de la mezeluri si sa ma distrez mai tare live decat in mediul online?
Imi pare rau pentru generatiile care vin din spate.
Stai linistit sau stai linistita.
Nu esti Vladimir sau Volodimir sa fi atat de cautat.
E razboi peste Prut, crezi ca le pasa serviciilor de una care isi arata pasarica pe omegle sau chatroulette?
Pai de exemplu, sa zicem ca ai informatii compromitatoare despre Laura Codruta Kovesi. Sau alti procurori sau oameni din justitie sau oameni politici. Adversarii politici sunt interesati sa iti fure datele.
Кристина21 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: