| UmbraDeVulpe a întrebat:

Vreau sa renunt la omegle pentru ca acolo sunt si oameni rai si intra acolo special pentru asta, sa faca rau dar nu stiu, unde sa ma mut? Ca nu prea ai unde sa mai intri in afara de omegle... Sau as avea unde? As vrea ceva safe 100% daca se poate, unde nu e nevoie niciodata sa stai cu teama si etc. Chiar m-am saturat deja de omegle si nu voi mai intra ca nu e ok deloc acel site. Si poate chiar si daca renunt tot s-ar putea sa am probleme din cauza ca am tot intrat pana acum mai devreme sau mai tarziu... Ce as putea face ca sa nu se intample asta? Sa nu am probleme pe viitor pentru ca am intrat pana acum pe omegle? Ca na, poate am dat si eu de oameni de astia care iti fura identitatea si chestii de astea. Ce sa fac? Ca sa nu mai stau cu teama si sa ma gandesc daca nu cumva am dat si eu de acei oameni si asa...

38 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StrongHeart a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Ce am vorbit aici, mai mult ca sigur va fi verificat de servicii. Dar aia sunt niste oameni care cauta alte chestii. De exemplu amenintari de atentate teroriste, trafic de persoane sau chestii genul.
Cat timp iti vezi de treaba, nu au treaba cu tine.

Fratioare, esti urmarit non stop. Dar cat timp nu faci agitatie poti sa te freci cu perna, poti sa faci ce vrei.
E important sa nu creezi probleme. Cu ce crezi ca ajuta kgb sau cia sa stie ce marime ai tu la penis?

Da, dar ce valoare are o handicapata care isi arata partile intime in mediul virtual?

Eu zic sa iti cauti alte ocupatii mai productive