| alina58 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu ce se intampla cu acest site. Adica toata lumea zice ca s-a masturbat cu nu stiu ce legume, ca au incercat sa faca avort cu ajutorul unei surubelnite si alte chestii de genul care dovedesc ca ar face orice pentru atentie! Oare cand o sa intelegeti ca daca te dai prost, asta nu te face mai interesant, ci din contra. Nu avem nevoie de imaginatia voastra bogata!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atunci hai sa facem protest la seful site-ului ca sa adopte masuri de austeritate in TPU si asa sa fie un site cat mai civilizat se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect! chiar nu vad rostul intrebarilor idioate puse de oameni idioti si incapabili.

| Pisiiii a răspuns:

Copii care nu au ce facelaughing

| 0rlando a răspuns:

Ăști sunt așa zișii "trolli", sau mai bine zis troll wanabe.
Sunt niște frustrați care nu au parte de atenție de la familie sau prieteni, de fapt doar de la familie, pentru genul ăsta de specimen nu are prieteni, nimeni nu dorește să se asocieze cu el.
Și ai dreptate, dacă faci pe prostu', lași impresia că chiar ești prost.
Totuși trebuie să ținem cont de faptul că toate marile genii au fost persoane cu diferite complexe și deviații, exact ca susnumiții.

| alina58 explică (pentru mgtow):

Sa stii ca am putea sa facem chestia asta. Deja pe mine incep sa ma deranjeze.

| mgtow a răspuns (pentru alina58):

Am o idee, postam o intrebare in TPU in cat mai multe categorii dar trebuie sa fie cineva care o posteaza si asteptam opinia altor useri care vor sa se adopte masuri mai dure si sa nu mai continue prostia pe aici, dupa cateva zile sa zicem 5 ii dam linkul la contact cu candidatii care sunt de acord cu asta apoi sa ia masuri ei (moderatorii siteului).