Eu spre exemplu, am un vis pe care trebuie sa-l urmez, sa lupt sa se implineasca, asta m-ar face cea mai fericita fiinta din lume, alte persoane se simt implinite prin iubire, se indragostesc si simt ca ar vrea sa traiasca o vesnicie alaturi de acea persoana, fara acestea doua, viata este monotona! Sigur exista ceva pe lume care sa iti placa atat de mult, sigur ai un vis nedescoperit inca probabil pentru ca nu ai explorat anumite activitati, gandeste-te doar cum ai vrea sa fie viata ta ca sa fii fericita si apoi lupta ca acel ceva sa se intample!
Icoo.nu gandi asa ..stiu si eu am senzatia asta...dar aduti aminte ca ai o mama un tata si sora frate ...si tine minte daca te trezesti dimineat incarca sa vezi viata roz. iubesteti familia..nu se stie cat o mai ai
https://web.facebook.com/alex.balan.731
Tu trebuie să ai răbdare. Până găsești un motiv. Un țel. Impune-ți ceva, spune:,, Vreau să reușesc să fac asta". Nu ai cum să găsești un răspuns acum. Doar dacă ai reuși să te motivezi dar aici depinde de personalitate. Totuși poți găsi foarte multe lucruri care să te motiveze. Mai spune-mi ceva despre tine. Scrie-mi în mesaj privat dacă vrei
Si acesta este un raspuns bun, sigur isi iubeste familia si trebuie sa se gandeasca si la aceasta! Poate nu simte fericirea pentru ca e obisnuita cu iubirea familiei, asa ca nu o apreciaza la adevarata sa valoare pentru ca nu-si da seama cat de fericit ar fi un om doar sa aiba o familie, tocmai pentru ca nu-i lipseste, si asa suntem toti macar odata in viata, o perioada mai monotona in care nu realizam ca o parte din fericire sta chiar sub nasul nostru!