Poate chiar te place, dar si lui ii este rusine sa recunoasca. Parerea mea e ca ar trebui sa ii spui ca il placi, poate si el te place si vrea sa fiti impreuna, mai stii? Cu rusinea nu rezolvi nimic, ia-ti inima in dinti si spune-i!
Jur ca ma tem! jur! el e altfel, chiar e unicat pot sa zic.el e mai retras, din cate stiu eu! eu zic ca daca "i-asi iesi mai des in cale", poate ca ar prinde curas.o sa ii zambesc si o sa astept! chiar e foarte greu...
Buna! Incearac s aintri in vorba cu el, fa tu primul pas, daca el e mai timid. Nu trebuie sa aveti o relatie din prima zi in care treceti de pragul asta dintre voi, de salut-salut, ci puteti fi la inceput doar simpli amici. Poti incepe s avorbesti mai multe cu el, afla ce hobbyuri are, ce muzica asculat, cum e la el la scoala, ce facultate vrea s afaca, daca are vreun naimalut de companie, daca practica vreun sport/canta la vreun instrument etc si incercati sa gasiti puncte si idei comune. Apoi, poti sa-i ceri idul de mess si/sau nr de tel si mai vb in continuare, poti sa-i trimiti niste melodii dragute pe mess care va plac am, andurora si din care el s ainteleaga ca il placi, poti sa-i dai likeuri si commneturi la pozele de pe facebook, ca sa-i atragi astfel atentia asupra ta etc. cand va mai intalniti, zambeste frumos cand vorbesti cu el, poti sa-i faci unele complimente, gen: "Esti foarte dragut!", "Imi place zambetul tau/imi plac ochii tai!'', "imi place s avorbesc cu tine, esti super detreaba!" etc si apoi il poti invitya la un suc sau la o cafea sau sa vedeti un film daca aveti aceleasi preferinte in materie de cinematografie. Acolo, ii poti spune mai multe, ca il placi si ai vrea sa ai o reklatie cu el sua poate dupa ce o sa fiti mai apropiati isi face chiar el curaj sa-ti spuna ca te palce si sa iti propuna sa fiit impreuna.Bafta si numai bine!
Buna! Eu cred ca si el te place pe tine, daca spui ca te saluta desi nu vacunoasteti de undeva anume (gen sa fiti colegi sau vecini etc)si se uita asa dragut la tine cand te vede si mai zic si toti cei din jur ca te place, dar el e timid, dupa cumspui tu nu a mai avut alte relatii si nu are curaj sa te abordeze, de aceea nu trece la urmatorul pas(sa intre mai mult in discutii cu tine, sa-ti ceara idul/ nr de tel, sa te invite undeva etc), asa ca sfatul meu se s afaci tu primul pas.Iti doresc sa fii fericita si sa va combinati curand!
Ar trebui sa faci primul pas si sa-i spui ce simti. Poate. sentimentele vor fi reciproce.