♥ Dorinta mea cea mai mare e sa ma trezesc in fiecare dimineata in bratele tale.
♥ Tot respectul pentur baiatul care are curajul sa spuna: Nu pot, am o prietena si o iubesc!
♥ Am intrebat un profesor:Ce e iubirea?
Nu am studiat asa ceva...
Am intrebat un copil:Ce e iubirea?
Nu stiu jocul asta...
Am intrebat un sofer:Ce e iubirea?
Nu cunosc strada asta...
Am intrebat un nebun:Ce e iubirea?
Ceea ce m-a facut sa ajung asa...
♥ Din pacate tot mai multi oameni uita tot ce ai facut bun si iti reproseaza putinele lucruri pe care le-ai gresit.
♥ Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi.Cand mana se raneste,ochii plang si cand ochii plang mana le sterge lacrimile.
♥ Adio iubire,dar ramai cu mine!
♥ M-am asezat pe genunchii singuratatii mele...
♥ Sunt momente in viata cand iti este foarte dor de cineva, iti lipseste atat de mult incat ai face orice doar ca s-o vezi cateva secunde in fata ta s-o strangi in brate si sa-i spui cat de mult iti lipseste!
♥ Dulce si fina ca papusa din vitrina.
♥ In viata vei realiza ca fiecare persoana pe care o intalnesti are un scop. Unii ca sa te testeze, altii sa te foloseasca, unii sa te invete si altii sa scoata tot ce e mai bun din tine!
♥ Nu doar vorbe...
♥ Poti avea tot aurul din lume si toti banii insa daca nu ai pe cineva care sa te iubeasca si pe care sa iubesti... In realitate nu ai nimic!
♥ O fata vrea sa fie iubita, respectata, pretuita, ascultata, dorita, sa fie considerata de incredere si de cele mai multe ori vrea sa fie doar imbratisata!
♥ Eu stiu cat valorez si nu trebuie sa demonstrez la nimeni nimic.Pentru ca cine ma place, ma place asa cum sunt!
Scuze, sunt cam amestecate!
Funda?
Scz am scris status si computerul a xorectat si a scris status si cand am vazut era deja postat
Jessica întreabă: