| ĆǿρίℓNέвμή a întrebat:

. Vreau si eu niste statusurii noiibatting eyelashes. Dau Fundita`:*.
P.S - Fara site`uri si link`urii`:-l. Multumescc >:d

Răspuns Câştigător
| EgoFiet a răspuns:

-Ai distrus un peisaj plin de culoare. L-ai innegrit si doare, acum e fara soare.♥

-Poate ca m-ai mintit, m-ai inselat, dar esti singurul pe care l-am iubit si il iubesc cu adevarat! happy

-Nu-mi spune că te vei schimba, nu te cred. Nu ai știut să apreciezi dragostea mea, dar în viața toate se plătesc, nu uita.

-De azi, nu îți mai spun pe nume. Ești doar o cunoștință, nu cineva anume.

-Nu plânge, zâmbește, vei vedea, va fi bine, că după atâtea ploi apar și zile senine!

-In inima mea tristă, tu vei zâmbi mereu. și crede-mă. fără tine nu mai sunt eu!

-Te văd acum pe stradă ținând pe-altcineva de mană. Vrei să mă uiți dar dragostea o să rămână!happy

-Și cum ar putea să nu îmi fie dor. de clipele când mă strângeai în brațe, și îmi șopteai "te ador"?

-Mândră și mulțumită de mine, special pentru alea care mă vorbesc de "bine"

-Vreau să mă remarc, să nu fiu cicălită. Să rămân mereu o puștoaică cam trăsnită!

-O veșnicie doar pe tine te-aş iubi, clipă de clipă, ceas de ceas, zi de zi!

-Poate nu mă compar cu ea. Știu, arată super bine. Cel putin. eu nu am sânge de Curvă în mine!

-Mi-am dat seama din prima și nu e de mirare... Că ești mai zdreanță decât preșul mă-tii de la intrare!

-E prea târziu acum, nu mai cred în vorbe goale. fără fapte. cuvintele tale sunt banale.

-Nu are rost să plângi. fii tare, doar ești domnișoară-n toată firea. Nu-ți umezi, iar, fără rost, privirea!

-Abia aștept să îți văd fața plină de uimire... Când o să îți demonstrez că pot și fără tine!

-Am învățat să zâmbesc, când tot`înăuntrul meu se prăbușește! :]

-Uită-te cine-a fost lângă şi cine a plecat, cine s-a întors după ce l-ai scuipat.

-Şi eu am plâns, şi eu am râs, şi eu am răbdat. Însă şi cu lacrimi în ochii tot am luptat

-Poate să plouă, să ningăa, să fulgere, să tune. eu fac doar ce simt. nu fac ce mi se spune!

-Pe aceeași banca-nvechită, te-așteaptă o inimă nefericită.

-Amintește-ți cu câtă ușurință m-ai lăsat. Am promis și așa o să fac: nu merită sa plâng după un băiat.

-A fost un inceput frumos urmat de un sfarsit urat. Dar orice sfarsit isi are un nou inceput.

-Nu e ceea ce pare! Aparenţele, ştii bine, sunt înşelătoare.

-Şi când nu mă simt bine, TU eşti cel mai bun medicament pentru mine! ♥

-Sunt genu de fată ipocrită, genu de fată care știe să mintă că-i fericită.

-Pe dinafară mă prefac că totu-i bine. Chiar dacă am pe suflet ceva care mă reţine.

-Întotdeauna să zâmbeşti, nu se ştie pe cine cucereşti!

Sper sa-ti placa!

3 răspunsuri:
| Les_Maria_1998 a răspuns:

Nu Sunt Rea sunt sMeChErItA sH sTiU Sa Ma FaC iUbItA. HaI sa fAcEm O InCeRcArE Sa VeDeM care pE care

Ce e al meu e doar al meu. Nu privii, nu atinge. Ai inteles papusa?

Cand stapanul nu-i acasa, sar pe geam si intru-n casa.

Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana.

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea… Cine-i smecher si chiuleste are tot asa…

Draga mea chiftea prajita,
Tinichea hodorogita
Te iubesc si te ador,
Ca pe’un pui de curca CHIOR

Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata!

Love is a name
Sex is a game
Forget the name
And play the game.

Iubitul meu, tin sa-si spun,
Te iubesc, de-mi sar papucii.
Si ca semn ca TE IUBESC,
Am sa-ti marturisesc:
Esti o floare, esti un crin,
Esti magarul din Berlin!
Esti un porc si-mi pare bine,
Ca eu fac misto de tine!

Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o’ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta.

Nu sufar de nebunie…
Ma bucur de ea in fiecare minut

Ma uit la luna… te vad pe tine…. ma uit la soare…. te vad pe tine…. ma uit in departare…. te vad pe tine…. DA` da-te dracu din fata mea odata!

Daca nu ne-am nascut printese..ne`am facut perverse`.

Ce este Pumnul?
Pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?

M-a sunat amanta
Vino la mine, nu e nimeni acasa!
M-am dus…Nu era nimeni!

___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[phbbbbt]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___

sper ca ti-au placut
funda?

| ĆǿρίℓNέвμή explică (pentru EgoFiet):

Multumesccc :*.

| EgoFiet a răspuns (pentru ĆǿρίℓNέвμή):

Cu placere :*.

Întrebări similare