| larybublegumm a întrebat:

Vreau si eu o parere [doar de la fete] despre baiatul din imagine http://imageshack.us/photo/my-images/685/imag003w.jpg/
merita o a 2-a sansa? vreau sa comenteze numai fetele si rog baietii sa se abtina

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Dupa cum arata mi se pare ca e genu 'da iubita, ne impacam, promit/jur ca n-o sa mai fac' si dupa 1 saptamana.,cand e cu tine si vede pe alta, se uita dupa aia si uita sa te mai intrebe de sanatate laughing.

Daca as fii in locu tau, as cauta pe altu in care sa am incredere si la care sa nu am ocazia sa-i mai dau a 2a sansa, pentru ca nu o sa am motiv. asta pare prea. sa nu o iei ca o jignire, dar fiecare cu preferintele ei. laughing

7 răspunsuri:
| NebunaDupaRobert a răspuns:

Nu stiu ce sa spun adica in primul rand depinde ce ti-a facut de te-ai despartit de el si daca ti-a facut ceva ce nu poti sa accepti atunci parerea mea e ca nu nu merita a doua sansa.succes sper ca te-am ajutat. fundita?

| mOBSCENE a răspuns:

Nu stiu ce gusturi/preferinte ai tu, sau cum e baiatul ca si caracter, cum gandeste, ce principii are, cum se poarta, etc., pentru ca nu totul se bazeaza pe infatisare happy.
dar conform cerintei tale, judecand strict dupa poza, eu nu i-as fi dat nicio sansa din prima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cocalar nasos barbos

te rog sunt verisoara celui de pe cont

daca vrei sa-l iei pe nasosu asta barbos si schilod...

saraca te tine
te compatimesc

~DIANA

| larybublegumm explică:

Deci/.

| larybublegumm explică:

Vreau niste raspunsuri bazate strict pe infatisare adica, cum v-i se pare...
Alexander in primul rand am zis sa comenteze doar fetele si in randul al 2-lea se pare ca nu prea ai oglinda acasa din moment ce vb urat de alti, nu m-i se pare din poza aia ca esti un baiat frumos ba din potriva

| anonim_5469 a răspuns:

Pfff... sincer nu cred ca ar merita. acum faci cum crezi. nu pot sa-mi dau seama dupa o poza pentru ca depinde si de caracter... thinking

| aura4guri a răspuns:

Daca ti s-ar vedea poza as avea ce zice asa nu vad nimic