Deci eu iti dau o parere sincera.o fata cu stil niciodata nu va scrie ''SnT cEah mai tareh dn PaRcARe'',am obosit si sa scriu, o fata cu stil e educata si eleganta deci daca chiar vrei sa o tai cu vorbele gaseste o fraza inteligenta, trateaz-o cu indiferenta si esti mult mai doamna ca at cand scrii ''sunt buricul pamantului si u gaura wc-ului''
te cobori la niveluri...joase
Sh'cum se schimba unii in curve.nc nu'ti vn sa crezi
Dar tie iti pare a fi fenomenalTu crezi ca totul se-nvarte-n jurul tau? mai bine ar fi sa calculezi din nou
Tu te mai suporti? eu nu te mai suport!
Ce fac? Cum fac? treaba mea! vz ca prinde invidie pe mine tarfa ta
Nu esti decat o marioneta si iti dai impresii.esti ''vedeta'' ma faci sa rad.esti chiar penibila. dar tu te crezi ''irezistibila''
Aveti calitati aparente sh defecte permanentesunteti fete numite 'curve' dar care va credeti decente
Simpla mea prezenta poate fi fatala uneori Stiu cat ma adorati asta e.ma suportati
Dar eu nu asc ce sp lumea rea nu crd nmc din c sp ea
Multe barfe.Multe tarfe.asa-i viata.cand te apuca greata
Defectele melesunt calitatile tale
[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"
Fiecare barfa...ma face mai importanta
Te bagi in viata mea cu fiecare secunda...pey normal ca a ta e praf!
♥pentru mine barfa e doar o reclama fara plata...deci barfeste fata...hai te rog inca o data
♥te pot ucide din cuvinte te pot face sa iti ieshi din minte te pot ucide cu o singura privire si in acelasi timp sa rad fara oprire
♥ma barfeshty? stai linistita ...nu ma jikneshty.doar imi arati cat de copila esti
♥ai uitat.eu am tupeu. ramai in spate ca in fata sunt eu!
♥stii ceva dragutzaa? e mare diferenta intre tine si mine.eu nu am sange de tarfa in mine
♥ma faci sa rad cand vad atata prostie ce ai tu in gand imi sta la picioare mie
[:X] speR sa iTzi pLak ''
Justmeandmysmile întreabă: