| Ionelacosma182 a întrebat:

Vreau un mesaj lung de tristete pentru fostul care m-a lasat pentru cea mai buna prietena.Dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regret fiecare clipa in care te-am facut sa suferi,fiecare zi in care nu ti-am fost alaturi. Dar cel mai mult regret ca am pierdut doua dintre cele mai importante persoane din viata mea. Ma doare ca m-ai lasat, ca nu m-ai considerat destul de buna pentru tine, dar si mai tare ma doare sa vad cum o persoana care mi-a fost alaturi si la bine si la greu, care m-a sfatuit si care era numita PRIETENA m-a tradat si dezamagit. Poate doar ai vrut ceva nou, poate scanteia dintre noi s-a stins, dar un singur lucru este cert: te voi pastra mereu in suflet ca o amintire frumoasa si nimic mai mult. Ai vrut sa plec si am plecat. Poate te vei intoarce.dar eu deja voi incepe sa creez amintiri frumoase alaturi de altcineva. Am defectele mele si nu sunt perfecta, dar nu vei gasi pe nimeni perfect. Nu vei gasi pe nimeni care sa te iubeasca asa cum te-am iubit eu.

6 răspunsuri:
| Gabriel124 a răspuns:

Mergi m-ai departe.
Ce nu te omora te face mai puternica.
Persone care vin si pleaca sunt multe.
Asa ca nu merita sa suferi dupa ele.

| Adry05 a răspuns:

Si ce rezolvi cu asta? Absolut nimic, o sa pari extrem de penibila si doar o sa rada de tine. Crede-ma, sentimentul de vinovatie va fi prea usor trezit ca sa conteze si sa vina vreunu sa-ti ceara scuze daca asta astepti.
Pur si simplu, move on, si enerveaza-i aratandu-le ca esti fericita, poate chiar mai fericita, fara ei.

| Ionelacosma182 explică (pentru anonim_4396):

Mersiii

| Ionelacosma182 explică (pentru Adry05):

Adevarat

| Ionelacosma182 explică (pentru Gabriel124):

Mersi de sfat.

| Aasdfghj a răspuns:

Un fost un merita sa-i arati ca iti pasa pentru ca te-a lasat balta. Asa o sa inteleaga ca suferi dupa el si de abia astepti sa va impacati. El o sa considere ca esti innebunita dupa el sa-l ai inapoi si o faca misto de tine cu prietenii lui. Bravo tie pentru ideea cu mesajul. Indiferenta se trateaza cu indiferenta. Cu mesajul o sa-i arati cat de disperata esti dupa el.