Conteaza Varsta! La 13 ani esti copil! Pentru ce vrei un prieten? O spui de parca vrei un catel. Sa ai un prieten sa simti nevoia sa ce? Sa iubesti? La varsta asta nu exista iubiri, iar daca altii le numesc asa e problema lor. Eu consider ca trebuie inca sa copilaresti, pentru ca o sa tot ai timp de iubit mai tarziu. Nu lua decizii pripite acum, pe care mai tarziu le poti regreta.
E prea devreme parerea mea... esti o "proaspata" adolescenta nu ar fi cazul sa intri intr-o relatie, doar pentru ca prietenele tale umbla cu baieti mai mari. gandeste-te ce vor baieti de la fete totusi ai doar 13 ani, nu o spun cu rautate e bine sa ai o relatie de prietenie cu un baiat dar nu de iubire vei avea timp sa consumi si acea iubire intr-o relatie cu cineva care chiar merita nu doar iubiri si amagiri, lacrimi si zambete in joaca. sper ca iti va fi de folos
Parerea mea este ca varsta conteaza. Fara suparare, dar la 13 ani singura dragoste adevarata poate fi doar pentru familia ta.
Mai asteapta cativa ani, ai destul timp, crede-ma.
Nu conteaza varsta dar vezi cum reactionezi, nu trebuie sa-i spui acelui cineva ca-l iubesti acum, trebuie sa-i spui la 15-16 ani.
E normal ca poti iubi pe cineva la varsta asta dar nu te gandii la chestii de 18 ani.
Succes
Nu e prea devreme, si nu conteaza varsta ci sentimentele si comportamentul!
Bafta!
patrizia696 întreabă: