Tu nu prea ai ce sa faci. Axează-te pe tine și învață pentru bac. Nu-ți bate capul acum cu prietenii. Asa e mereu. N am văzut o clasa pana acum care sa nu se destrame pana la sfârșit. Da-le pace. Tu stai cu cine te înțelegi și vezi-ti de învățat ca nu e ușor la bac.
Stiu ca nu am ce face…dar de cat sa fiu in vorbe maine daca se deschide subiectul i spun pe fata totul si am incheiat, crezi ca e ok?
Da e ok. Chiar e foarte important sa te exprimi în fata la prieteni sau oricine ar fi. Fii deschisa și zi I totul direct în fata fără rușine fără sa ții vreun cuvânt în tine. Fii directa!
Este dificil de urmarit ce povestesti tu
Mai reia o data cu subiect si predicat.
Buna.Din ce imi amintesc la voi in clasa mereu sunt drame, nu? Mna, asa e la liceu. Acum e totusi vorba numai de fata asta, nu de intreg colectivul. Daca totul e bine pentru tine, de ce iti mai pierzi energia cu altii care se plictisesc si incearca sa agite lucrurile inutil?
Deocamdata mai este pana a XII-a, incearca sa te bucuri cat mai poti de prieteniile facute, abia la anul se cunoaste individualismul mult mai puternic, cand deja incepeti fiecare sa va ganditi unde mergeti, pe alte drumuri, separate evident, si se sparge bula. Spor la invatat.