Ignor-o, e cel mai simplu. Și stai puțin... cum adică colegii, dacă tu ești singurul băiat? că aici nu înțeleg.
Suntem 5 baietii si dintre toti eu vin zi de zi….
sti care e chestia? nu mi-e frica sau ceva
Ridica vocea la mine cand o apuca si ma blochez are pur si simplu obiceiuri de barbatii daca i spui ceva imd se enerveaza si provoaca cearta nu mi-e frica deloc dar vine catre mine si ma provoca si nu vreau sa mai fac greseala sa dau intr o fata ca o data din cauza nervilor am batut o pe una tot colega si am ajuns prin probleme si nu vreau sa se repete…atat cer ce sa fac?
Sa nu ridici mâna niciodată la o fată sau femeie! ori câți nervi țiar face, ca bărbat, băiat te duci și te calmezi afară la aer curat! Nu-ți măsura niciodată forța cu nici unul din colegi tăi!
Spunele profesorilor tăi dacă careva din colegi tăi devine obraznic și nesimțit cu tine, dar niciodată nu aplica nicio formă de agresivitate pe colegi! tăi! de clasă! și nici altor oamenii!
Păi și ești nebun!? Să-ți pui forța cu o fată? eu am 4 surori am mâncat bătaie de la ele toată viața! Și bătăile care le loam, vedeam tavanul! Și avem forță da, nu ai cum să dai într-o femeie sau fată, n-ai cum nu există...
Când ridici mâna la o fată! Sau femei ridici mâna la sora unui băiat! Ridici mâna la copilul unei mame! și tată! Nu-ți pune forța cu răul! de la orice om ar veni înspre tine nu-ți pune mintea! forța cu răul! fiindcă răul câștigă atunci iar tu pierzi!
Respectul colegiilor tăi sau oameniilor nu-l vei primi niciodată cu Adevărat prin autoritate și forță! Respectul Adevărat vine atunci când ești un om! autentic, real! ADEVĂRAT! înțelegător, și cu bun simț! Adevărată nu fals! și nici fățărnicia! Sau falsitate!, sau perversitate!