| Weedier a întrebat:

Vreti sa faceti populara aceasta intrebare care nu prea e o intrebare?big grinhaide sa vedem daca poate ajunge acololaughing

21 răspunsuri:
| hettfield a răspuns:

Hai ca te ajut eu, ce trebuie sa fac?

| Xtadelo a răspuns:

straight face

| Weedier explică (pentru hettfield):

Pai tot ce trebuie sa faci e sa comentezi cat mai mult la aceasta intrebarebig grinwinkinglaughing

| Weedier explică (pentru Xtadelo):

Esti confuza, nu?laughing)haide, nu o ajuti pe prietena ta cea mai buna de pe TPU?big grinlaughing

| Xtadelo a răspuns:

Esti nebuna laughing big grin kiss

| MouSSEauChoColat a răspuns:

Hai ca daca tii mortis imi irosesc cateva raspunsuri laughing

Eu nebuna?laughingin nici un cazlaughing (credlaughingrolling on the floor )

| hettfield a răspuns:

Spitalele de psihiatrie, sunt niste locuri prevazute cu gratii si sisteme de siguranta, unde se baga si se tin sub paza oamenii normali, ca sa nu ajunga la ei nebunii de-afara...

| Weedier explică (pentru MouSSEauChoColat):

Uite cine ma iubestelaughing

| Xtadelo a răspuns (pentru Weedier):

Crezi? laughing

Ba nulaughinguite asa e(ce ma ajuta wikipedialaughing ) :Spitalele de psihiatrie, de asemenea, cunoscute sub numele de spitale de boli mentale, sunt spitale specializate în tratamentul tulburărilor mentale grave. Unele spitale sunt specializate numai în terapie pe termen scurt sau ambulatoare pentru pacienții cu risc scăzut. Altele sunt specializate în îngrijirea temporară sau permanentă a rezidenților, care, ca urmare a unei tulburari psihologice, necesită asistență de rutină, tratament, sau un mediu de specialitate și controlat. Pacienții sunt de multe ori primiți pe bază de voluntariat, dar pot fi internați și involuntar atunci când un individ prezentă pericol semnificativ pentru el sau pentru alții

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru Weedier):

Pai, doar se stie!
Oricum, eu nu inteleg de ce nu ai postat intrebarea totusi la Conversatii. La T/A mai bine nu mai zic pentru ca acolo putini sunt utilizatorii care pun o intrebare si scapa fara vreo doua injuraturi la persoana laughing

Nu cred, sunt siguralaughing (bine, poate sunt si putin nebuna, avand in vedere ca toata vara am stat prin cluburi, si n-am dormit deloclaughing acum rup patullaughing )

| hettfield a răspuns (pentru Weedier):

Aahaaa,deci tu esti afara? Se explica...

| Weedier explică:

Nu inteleg de ce nu pot sa-mi dau fundita mielaughingpentru ca sunt asa de tarelaughing

Si sunt afara toooooooooti cu care am petrecut toata vara astalaughingchiar ca am fost nebunilaughing

| Xtadelo a răspuns (pentru Weedier):

Rupi patul? Aolo :O

| Weedier explică (pentru MouSSEauChoColat):

laughingpai dalaughing

| hettfield a răspuns (pentru Weedier):

Tare, de cap...

Pai il rup laughingacum ce sa fac?laughing

laughing