* E sambata seara;> nu` stam in casaaa! Plecam pe bulevardele de fitsa ale Bucurestiului`;> intram in club, nu` ne asezam la masaa; x
* Intra in o viata noua; x. cluburi, baruri, lautari`; x! Nu` va mai dam nimic voua;>!
* Tte` se intreaba cum " ea " e atat de frmsa. Dar nu prea se ingrijoreaza daca mai are machiaju pe fata . Nu sta ca tte` zdrentsele in oglinda de seara pana dimineata :o.
* Vreau sa afle toti , nu sa citesca`n stele . Ma comport exemplar; x dupa standardele mele .
* Stau intinsa pe jos in dormitor . Pe covor. Incercand sa uit de dor.
* Suna`ma si da`mi o veste de la tine ...sa`mi spui ca ma iubesti , mi`e dor de tine ...
* Stai nu gandii prea high :p. De ziua ta nu o sa ma ai; x
* Parca e ea cea care iti zice " te iubesc " . In loc de " multumesc " .
* Asta`i momentu baby nu te oprii . Danseaza dpa` ritmu` inimii =p~.
* Parfumu` ei e ametitor ca shou` de tequila =p~.
* E fata care nu o poti uita.; x Baiete Nu stii ce e aia dragostea?
* Am intrat in club Ca sa spargem plictiseala. :p... Fetele de aici lumineaza seara.
* Ma misc lent Sa te fac pe tine dependent .
* Decolteul meu te face sa ma iubesti ? Nu multumesc;; )... poti sa ma parasesti !
Uneele sunt facute de mine :*. Nu am dat copy - paste.. Funda?
Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •
•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva •
"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •
• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •
•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •
| • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"
• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •"
• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •
• Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •"
Sper ca`ti plc>
middle300 întreabă: