Hei kido,
Asa si? chiar vrei sa fii cu unul care deja de la varsta aia cauta dupa spusele tale "curve"? sau crezi ca daca ar fi cu tine s-ar schimba (serios ar trebui sa terminati cu visele astea care va fac rau)
Ai o gramadaaaaa de timp in fata. gandeste-te ca nu trebuie sa fii in rand cu gloata. nimanui nu ii place o clona decat originalului...
Adica daca vrei sa fii ca cineva ai grija ca cine vrei sa fii.
eu cred sincer ca este prea tanara sa te complici deja cu iubiti, complexe si alte prostii d-astea.
IN ceea ce priveste inaltimea. Fii fericita. NU multi o vor recunoaste dar nimeni nu vrea un cal. Nu pentru o relatie.
Tu stai linistita, fii naturala si totul o sa fie bine.
Sunt sigur de asta.
Have Fun
Eu zic ca esti perfecta! Fi tu insati si vei fi placuta de toata lumea! Si esti a 6. a, ai timp sa iti creasca sanii, eu sunt in a 7.a si nu am deloc! dar mai am timp... pai ca sa fi de gasca trebuie sa nu te comporti ca un copil adica sa te maturizezi, sa fi intelegatoare..si daca o sa te placa un baiat o sa te placa asa cum esti tu
Esti mica bucurate de tinerete fi vesela energica fi asa cum iti doreste inima. inbracamintea... inbracate dupa cum se inbraca si restul colegelor nu prea conteaza cand vei creste nici nu iti vei aduce aminte ceea ce ai facut in clasa 6, asa ca distreazate simptate bine. De acel baiat... sincer mai mult de un pupic cu un baiat sa nu te gandesti. Comportament am zis vesel zambitor glumet, sa spui si lucruri inteligente nici odata prosti. Sa eviti persoanele care nu te place prin cuvinte scurte si inteligente, cand cineva zice ceva ca esti mica de statura, ma mai gandesc am sa postez.
Daca zic de inaltime spune-le ca dumnezeu face oameni inalti frumos dar un creier mic. si face oameni mici unpic nedezvoltat vizual dar cand sta vorba de lucrurile nevizuale le da eroare la aia inalti. nu stiu foloseste si tu ceva. spune-le ca oameni mici se dezvolta mai tarziu si se dezvolta mult mai bine decat unu na inalta
Hey!fii tu insuti.lumea pentru asta trebuie sa te placa.si ce daca nu arati ca ele? este mai bine asa.lumea trebuie sa te placa pentru cine esti nu pentru o masca.si eu trec prin aceeasi situatie...sun a7a si mereu am avut probleme din astea.dar am invatat ca adevaratii prieteni mi-i fac doar fiind eu.si ca nu merita sa ma schimb doar pentru niste oameni ce nu pot aprecia nimic.nu te lasa! ce? daca nu ai fundul si sanii goi nu se poate vorbi cu tine?!?!?!?!