Aici cred ca pot adauga si eu ceva:
aproape casatoriti de jane costello
iubit de imprumut de emily giffin
invitatie la vals de mihail drumes
jane eyre de charlotte bronte
la rascruce de vanturi
un sarut la miezul noptii eloisa james si daca iti plac cele de mister te sfatuiesc sa citesti colectia sherlock holmes de sir arthur conan doyle
"Cei trei muschetari" de Alexandre Dumas sau poate "Laleaua neagra","Vicontele de Bragelonne","Dupa douazeci de ani" scrise tot de el. Stii eu citesc "Cei trei muschetari" si e foarte interesanta!
Depinde ce gen iti place...eu sunbt pasionata de actiune deci Twilight Harry Potter etc. sunt variante destul de bune
Carti? banuiesc ca rei niste carti, cu adolescenti, pai iti pot recomanda :Elevul Dima dintr-a saptea de Mihail Drumes,Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade,Singur pe lume de Hector Malot, Dragoste de viata de Jack London, Corigent la limba romana de Ion Minulescu, A sti sa traiesti printre oameni de Sandra Faur si Cuore de Edmondo de Amicis. funda?
Citeste de Julie Garwood:Secretul, Dragoste ascunsa, Dansul umbrei, Printul fermecator, sau si din cele romanesti:Scrisoare de dragoste, Lorelai.
Diavolul din Milano(nu-mi aduc aminte autorul)
In secole multe carti au fost tari si acum nu mai au nici o valoare stau pe locuri prafuite sau uitate! Pentru mine Biblia e cea mai tare carte din istoria omului! Multi zic cai groasa si de nici un folos! Eu stiu statistica: Biblia, sau cel puţin o parte din ea, a fost tipărită în peste 2 300 de limbi, astfel încât poate fi citită de peste 90% din populaţia globului. În fiecare săptămână, sunt distribuite în medie peste un milion de Biblii! Întreaga Biblie sau părţi din ea au fost tipărite în miliarde de exemplare. Cu siguranţă, nici o altă carte nu se compară cu Biblia în această privinţă.
Biblia a fost scrisă pe parcursul unei perioade de 1 600 de ani. Scriitorii ei au trăit în epoci diferite şi au provenit din medii diferite. Unii au fost agricultori, pescari şi păstori. Alţii, profeţi, judecători şi regi. Evanghelistul Luca a fost medic. Chiar dacă scriitorii Bibliei proveneau din medii atât de diferite, armonia ei internă ei s-a păstrat.
Unele principii biblice se referă la viaţa de familie, la obiceiurile de muncă şi la relaţiile cu alţii. Principiile consemnate în Biblie li se aplică tuturor, fără excepţie, iar sfaturile ei ne aduc întotdeauna foloase. Înţelepciunea Bibliei este rezumată în cuvintele rostite de Dumnezeu prin profetul Isaia: „Eu, DOMNUL Dumnezeul tău, te învăţ ce este de folos". — Isaia 48:17.
Studierea „cuvântului" lui Dumnezeu, sau a mesajului său, din Biblie ne poate schimba viaţa. Ne ajută să ne facem o autoanaliză foarte serioasă. Chiar dacă spunem, probabil, că îl iubim pe Dumnezeu, modul în care reacţionăm la ceea ce ne învaţă Cuvântul său inspirat, Biblia, va scoate la lumină adevăratele gânduri şi intenţii ale inimii.
Într-adevăr, Biblia este o carte de la Dumnezeu. Ea trebuie citită, studiată şi preţuită. Arată că apreciezi acest cadou divin continuând să-ţi adânceşti privirea în ea. Făcând aşa vei înţelege mai bine scopul lui Dumnezeu cu privire la omenire.
Asta e cea mai tare carte!
O intrebare: despre ce este vorba in "A sti sa traiesti printre oameni"? Vreau sa citesc cartea, insa nu prea am idee daca imi va placea sau nu. Poti sa-mi zici cateva idei?