Whoaaa, ai scris ceva. dragule, sunt si alti oameni timizi pe lume, esti ok, si ai un comportament chiar dragut problema e la domnisoara!
Cand o fata foloseste " Hmmm..Pai." atunci ea are o alta parere, se gandeste la altceva, are o alta parere, dar accepta varianta propusa ca sa nu il faca pe tip/tipa sa se simta prost. Daca iti mai scrie asa ai putea sa o intrebi daca are o alta varianta, fa-o sa se simta in largul ei (chiar daca e timida).
Cat despre P.S. sincer nu stiu ce sa-ti spun, depinde de la persoana la persoana, mie personal nu mi-ar place pentru ca ar trebui sa raspund si ar fi un moment CIUDAT pana se produce sarutul(no offence) iar daca deja e si ea timida...nu vrei sa o incomodezi, nu?
Asa ca, de ce sa nu scrii ceva de genul :" P.S. inchide ochii" si boyyaaa o saruti, nu e ciudat sau rusinos, daca ii va placea va pune mana pe fata ta, sau gat, daca nu va sta cu al ei cadou in mana si atat. Incearca baiete, ca nu iti ia nimeni capul! Multa bafta!
Draguta genu' asta de timiditate, zic eu. Eu zic ca, in loc de " Ps: pot sa te sarut? " ar fi mult mai ok sa scrii " Ps: uitate in fata (sau "la mine") si tu in timp ce incepe sa citeasca biletelul de pe pachet sa te muti usurel in fata ei, ceva mai aproape, si cand ridica ochii spre tine cand termina de citit sa te apropii de ea si sa o saruti scurt, jucaus . Mie asa as vrea sa mi se intample daca as fi in situatia aceea.
Si..nu esti chitra daca i-ai cumparat 2 carti, erai chitra daca ii cumparai doar semne de carte cu coperta cartii )
*sfat venit din partea unei fete*
Problema e tot la mine, nu la domnisoara. Faza e ca modul meu subiectiv de a povesti lucrurile te-a facut sa empatizezi cu agresorul, nu cu victima
Cat despre ideea cu "P.S. Inchide ochii", imi place. Cam abandonasem ideea mea oricum, dar la "inchide ochii" nici ca ma gandisem. Faza e ca mai am 6 ore si ceva sa ma gandesc si ar fi indicat sa le dorm, daca nu vreau sa ma ia somnul asteptand-o in parc Off.
N-o sa aflu raspunsul pana cand o sa ma vad eu cu fatuca mea, dar tot intreb: ce intelegi prin "sarut scurt, jucaus?"
Legat de P.S., sunt destul de tentat sa folosesc sugestia celui de mai sus cu "inchide ochii". Poate daca ii are inchisi o sa am mai mult tupeu decat daca i-ar avea deschisi si o sa actionez. Sau o sa fie tocmai invers. Ah, e groaznic sa fii nevoit sa iei o decizie rapid si sa nu ai habar ce vrei sa faci.
Ba sunt chitra. Nu i-am luat nicio floarea, buchet, nimic. Ma duc ca retardatul cu doua carti la ea si cu mii de emotii. Superb, ce pot sa zic.
Mersi c-ai trecut pe aici.
Ai scris nu gluma
Pai nu stiu exact ce sa zic de toata situatia asta, imaginatia nu e realitatea asa ca nu te astepta ca totul sa se intample asa cum vrei dar la faza cu sarutul.
Eu zic sa te uiti zambind la ea si sa o intrebi daca gene false ceva de genu, ea o sa nege si atunci o sa inchida ochii ca sa vezi ca nu are gene false si atunci tu o saruti nu stiu daca o sa functioneze dar bafta, hi am vazut asta intr un film. Cat despre toata povestea ta, imi pare ca relatia asta nu duce nicaieri daca nu comunicati, nu radeti, trebuie sa fiti mai apropiati si sa se vada ca sunteti impreuna, chiar nu stiu ce poti face in legatura cu faptul ca ambii sunteti asa mai timizi si nu va exprimati sentimentele, mh :/
Pai...ceva asa..doar o atingi usor, te retragi si chicotesti, ceva de genu. Ultima faza ar trebui sa vina de la sine.
Si nu, nu esti chitra-florile se ofilesc si se arunca, ciocolata se mananca repede, dar cartile acelea raman
O sa fiu mai directa putin dar sper sa intelegi
1. Probabil faci ceva in privinta asta, dar doar vreau sa zic ca scrii foarte frumos, te ai putea face scriitor. Ti-as citi cartile 100%. Ai asa un aer de Holden Caulfield, personajul creat de JD Stalinger
2. Sarut-o. Uite te la ea in ochi chiar daca ea nu se uita la tine, apropie-te si sarut-o. Pentru ca iti garantez, daca te place, o sa moara de fericire ca ai facut-o. Trebuie sa iei initiativa, altfel nu o sa reusesti cu biletele si mesaje. Pur si simplu nu merge asa. Si stiu ca o sa fie greu, dar altfel relatia voastra pare cam. na. sfarsita.
PS: Primele relatii sunt tot timpul asa, iti zic din experienta. Doar nu incerca sa fortezi ceva.
Daca eram, banuiesc ca imi zicea acest lucru in momentul in care i-am zis ca e prima mea prietena. Bănuiești. Ca cica a mai ranit. Deci a avut.
De luat in brate o luam si inainte de a fi. Adică?
ar mie mi-e frica de tot ce inseamna o relatie. Aici e buba ta.
Si parcul, la 6 juma' dimineata, e gol. Așa devreme?
Sunt idiot. Cam da.
Cum as parea in ochii ei daca i-as zice asta? Că ești drăguț. Ce crezi, ea vrea?
cum altii si-o trag la 15 ani, de la prima intalnire. Nu prea.
s-a cuibarit acolo. Te iubește.
Ai stofă de scriitor.
Așa e la prima iubire, e mai greu.
La următoarea iubire o să fie mai ușor, cu toate că așa cum prezinți, s-ar putea să dureze toată viața.
misauratcuviata întreabă: