| LenutaIonescu1955 a întrebat:

Ziuă bună tuturor! Sunt o pensionară, iar acum câteva zile, fiica mea m-a rugat să am grijă de nepotul meu, Ionuț. Desigur, am acceptat cu drag, fiindcă îl iubesc nespus! Totuși, când a venit, a început să tot zică de un joc (fortnait?). Aproape imediat, s-a închis într-o cameră cu laptop-ul cu tot (am uitat să o întreb pe Adelina mea de ce l-a lăsat să îl aducă...) și a început să joace neîntrerupt. A trebuit să vin de cel puțin 3 ori, fiindcă urla foarte tare! Mi-a stat inima, credeam că o să moară!
Din curiozitate, am căutat pe internet ce e cu "fortnait" ăsta și am dat de ceva cu adevărat tulburător: oameni cu ARME! Țin să menționez că nepoțelul meu are doar 13 ANI! Cum e posibil așa ceva, cum de au voie copilașii să joace astfel de jocuri violente?! Am încercat să îi spun să îl șteargă și să mai citească din Biblie, să nu se mai prostească la cap cu sataniștii aceia, dar mi-a râs în față și a continuat să butoneze. Mai bine nici nu inventau internetul acesta de-a dreptul stupid! Adelina mi-a spus că "e doar un joc", și că băiatul nu se va apuca să le ia exemplul, dar eu nu cred asta. Ce pot face?

6 răspunsuri:
| vladutzuu27 a răspuns:

Troll troll dar n-ai haz

| annonimaaaa555 a răspuns:

La 13 ani e adolescent și nu e chiar copil mic

| MarianWLF a răspuns:

Tu ai 13 ani.

| 1onur a răspuns:

La 13 ani este minor, până își face buletin!

Da, jocul acela nenorocit mulți copii, am înțeles că-l joacă și adulți, sănt competiți pe bani pe acel joc, sau obsedat mulți copii cu PlayStation și jocurile pe calculator, le-au afectată la copii vederea și sănătatea jocurile astea! Eu pe părinți lor îi consider și văd cei mai vinovați în toată treaba asta cu jocurile vidio! iau lăsat prea destrăbălați și prea de capul lor, iar acum nu le poate oferă copii lor respect de părinte! și de nimic!

Toată jocurile astea vidio de PlayStation și calculatore din generația asta, iau afectată pe mulți copii! fiindcă părinți lor, nu l-au oferit niciun fel de educație în privința asta iau lăsată să consume orice fel de jocuri vidio, agresive! împușcături, omorât, bătăi, limbaje indecente pentru copii și ei sau obișnui cu tot felul de apucături, ticuri, agresivi, obraznici, nesimțiți cu părinți lor au devenit! Nu sau preocupat de copii lor și ei au ajuns rezultatul ăsta în care sânt cu toți obsedați de jocuri pe PlayStation și calculatoare!

Sănt și jocuri creative, educative, care ajuta copii enorm de mult în privința creativității, să-și dezvolte memoria, pazzel ma rog un exemplu am dat, nu neapărat pazzel, sănt jocuri care se pot juca în familie, frumos educative, dar necesită, mult implicarea, din parte părinților, în așa ceva, nu-l poți lăsa să-și facă de cap un copil cu orele pe calculator și PlayStation până ajunge obsedat de așa ceva!

| 1onur a răspuns:

Trebuie să-l educați în privința programului său liber! el este încă un copil! care trebuie să-și asculte și respecte părinți! Nu-l mai lăsați atâta de grav pe ce se joaca el acolo, faceți un program, în cât să se poată ocupa și de temele lui de la scholă!