Bună ziua TPU. Am și eu o întrebare,as dori sa îmi cumpăr o imprimanta pentru printare pe pânză, ce imprimanta îmi recomandați? Asa de buget pentru început. Mulțumesc!
Bună ziua! Are cineva informații reale despre site-ul "operator flexibil"? A lucrat cineva pentru ei? Este safe sau este țeapă?
Bună! Revin după mult timp cu o întrebare dar nu vreau răspunsuri de la utilizatorul Violleta2022 deoarece în opinia ei lipsita de bun simț persoanele cu ADHD și autism nu au nicio șansă să obțină...? (mai mult)
Am un cod de scoatere a banilor! Are 11 cifre. Prin ce e trimis
De ce nu mai apare pe aplicația George de la BCR și contul de Euro, apare doar cel de lei?
Cum pot sa fac bani din internet? Mulțumesc!
Care este timpul de semnare a unui precontract de vânzare- cumpărare imobil, având în vedere că banca a aprobat evaluarea imobilului și și-a dat aprobarea finanțării dosarului?
Buna dimineata! Vreau sa cumpăr un produs de la o persoană din străinătate. Aceasta persoana mi- a spus sa- i plătesc prin Paypal și își va primi banii abia atunci când eu primesc coletul. Nu...? (mai mult)
Salut TPU, tocmai ce am pus un anunt acum o ora si deja am primit un mesaj pe olx de la cineva care este interesat si vrea sa discutam pe whatsapp. Cand am primit mesajul, olx mi- a transmis "daca acest...? (mai mult)
Bună Pentru cei care au idee despre cum funcționează Horeca: Dacă vreau sa aduc in locația mea ( cafenea) și ceva dulciuri sau sandwich- uri singura varianta este sa gasesc un furnizor? Și dacă...? (mai mult)
Daca faci de exemplu affiliate marketing ( mini videoclipuri pe YouTube shorts, tiktok activity ). Se spune că cel mai ok e pe Tik tok, doar ca în România nu se poate doar în Uk și alte țări. ...? (mai mult)
SALUT.caut pe cineva sa- mi faca un cont de ebay. vreau sa vand produse. daca va intrebati de ce nu imi fac eu? este din cauza ca, avem o reputatie proasta ca natie si, am incercat de nenumarate ori ...? (mai mult)
Oare nu știți dacă pot face bani pe aplicația wattpad scriind povesti?
Ce model de toyota imi recomandati pentru ridesharing gen uber/bolt sa fie cat mai usor de condus, in prezent conduc un logan inchiriat si ma oboseste foarte repede ambreiajul rigid si scaunul tare
Am contul blocat pot scoate bani de la casă cu buletinul
De ce nu pot să- mi retrag banii de pe Vinted în cardul meu bancar? Am băgat ibanul și mi- a spus că nu pot accesa contul bancar. Menționez că am făcut 10 RON pe un top, oare suma este prea ...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de putin ajutor. Am un imprumut la provident si o perioada nu am platit, iar acum vreau sa platesc, mi- au spus exact suma pe care o am de platit, eu acum ma gandesc daca platesc...? (mai mult)
Salutare, Nu mai am acces la numarul de telefon vechi asociat contului de paypal si nu ma pot loga. Am incercat sa ii sun dar din pacate inainte sa ma transfere catre un operator apelul se inchide. ...? (mai mult)
Bună. Tocmai mi- am dat demisia de la fostul meu loc de muncă și am ajuns la ei prin firmă de recrutare. Pot să știu dacă eu beneficiez de cotizare la pensie și pe perioada în care am fost ...? (mai mult)
Ce știți despre Regulated România LTD Malta MLT? Mi-au furat 3300 lei din contul bancar. Ați mai pățit? Am fost la bancă și am făcut o foaie ca am fost fraudat!
Bună ziua! Acum 2 zile eram la meci și când văd ca primesc notificări de la aplicația You BRD ca îmi dispar bani. M au pus să autorizez, am confirmat ca NU sunt eu dar mi au furat 3300 lei. La...? (mai mult)
Salutare, am un cont de Instagram pe care postez memeuri, ideea e că strâng multe vizite în general ating un milion la unele clipuri și la altele depășesc 100k dar nu îmi cresc urmăritorii am...? (mai mult)
Buna Ziua. Am avut credit de nevoi personale la BRD. Acum 2 luni dupa ce am platit rata in data de 10.01. 2024 mai aveam de datorat 21.113. In data de 15.01. 2024 am facut refinantare la alta banca. Urmand...? (mai mult)
Salut TPU! Am o datorie la Orange din 2020 dupa a fost rezilierea contractului la un abonament la telefon, bineinteleles ca nu am platit suma dupa reziliere. Dupa cei de la Orange mi- au vandut datoria...? (mai mult)
Bună! M- ar interesa să fac anumite investiții. Nu sume mari, de exemplu 100 lei lunar și aș dori să investesc într- un fond de investiții de la BCR. Cât este de riscant? Dacă sunt pierderi...? (mai mult)
Bună dimineața, m- am trezit pe BT (card de debit )- 6, 999, 15ron.nu înțeleg cum este posibil așa ceva? eu nu am de unde să acopăr această sumă, ce se poate întâmpla. Mulțumesc anticipat...? (mai mult)
Salutare! Am gasit in Ucraina o motocicleta pe care vreau sa o cumpar, exista vreo posibilitate sa o aduc in tara? Toti furnizorii pe care i- am gasit in Ucraina se feresc sa faca livrare in Romania, ...? (mai mult)
Pot aplica pentru fonduri europene pentru a deschide un club?
Salut, am intrat azi în aplicația BT pay și am văzut ca este o regiune economisire în care pot să îmi deschid cont de economii cu suma minimă de 1000 de lei.Cu ce mă ajută acest cont, dacă ...? (mai mult)
Bună, am 16 ani și de curând mi-am deschis un cont la banca. Îl am în lei și doresc sa îl trec și în euro. Am nevoie de un părinte sau pot și cu cineva peste 18 ani?
Bună tuturor, am și o întrebare. În data de 11 a lunii ăsteia m-am angajat, aici se dau banii pe 6 si pe 21, primesc și eu ceva bani le 21?
Salut! Oare stie cineva care este parola statica la Unicredit? Oare este ca la BCR unde este ultimele 6 cifre din CNP?
După ce curs de la BNR trebuie să achit mașina în lei…dau de un curs mai mic de cel care mi-a zis vânzătorul aproximativ 5.02 la euro? Unde găsesc?
Buna ziua! Stie cineva o banca in Italia de unde as putea scoate bani de pe cardul Postbank Germania?
Bună seara. Am încheiat astăzi un contract de muncă și încep pe 29 Martie munca fizică. Pe data de 10 Aprilie este ziua de salariu. Eu o să primesc banii ținând cont ca n- am o luna de munca ...? (mai mult)
Ați auzit de banca "Salt Bank"? Am văzut că folosesc cookie-uri, unde scrie emitent "Ideea::Bank". Sunt sau au fost acestea de încredere? Au servicii bune? Au comisioane?
Salutare. Am 22 de ani aproximativ, iar de vreo 5 ani, drona a devenit pasiunea mea. La inceput mergeam la anumite evenimente(nunti, cununii, etc), unde filmam cu drona, evenimentele bineinteles...? (mai mult)
Hey lume, dacă un vânzător vede ca vine un client în fuga sa mai cumpere ceva și a trecut 1 minut de la ora închiderii și când ajunge clientul, vânzătorul ii inchide una în nas și arata al...? (mai mult)
Unde as putea gasi un job part-time sau sa impart pliante pe strada?
Buna! Din străinătate dacă cineva trimite banii in Romania, se trimite prin transfer de IBAN sau cu numărul care este pe card bancar? A trimis mătușa mea banii lui fiusuu, dar din câte știu...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac un imprumut rapid de 2000 de lei la Viva Credit, intenționez sa platesc i 30 de zile creditul inapoi, si daca sunt client nou dobanda este 0 in primele 30 de zile. Vreau o parere...? (mai mult)
Mi s- a cerut să prezint o companie despre active, profit, etc, dar și despre managementul proiectelor ale acesteia. De exemplu arhitectură, auto, telefonie, fabrică de ceva, să descriu un ...? (mai mult)
Buna! Din străinătate dacă cineva trimite banii in Romania, se trimite prin transfer de IBAN sau cu numărul care este pe card bancar?
Bună ziua TPU, am o întrebare, iubita mea a făcut un credit in valoarea de 2000 de lei pentru a putea termina facultatea, eu neputând ajuta la momentul respectiv și acum m- am trezit că mi- a ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa lucrez de acasa, ce job uri mai sunt care nu necesita neaparat experienta in domeniu? Nu am experienta, nu am lucrat niciodata pe pc, remote, ma uit la cateva anunturi si mereu ma gandesc...? (mai mult)
Cunoașteți ce companii sunt înregistrate ca "companie publică"? Unde scrie acest lucru, mai exact? Caut să mă documentez despre diverse companii, private sau publice, din orice domeniu.
Daca un tip si o tipa au fost căsătoriți un an, in acel an au luat apartament in rate, cu un anumit avans. Acel avans l au platit din banii de la nunta. Dupa un an au divorțat. Tipa vrea sa deschida...? (mai mult)
Buna ziua, Am facut "greseala" sa investesc in fonduri mutuale la ING iar acum vad niste tranzactii ciudate a caror denumire ma depaseste. Tranzacțiile sunt: 8 martie - > incasare: + 200 RON...? (mai mult)
Buna TPU! Cat înseamna 105 868 de lei? Funda
Aș vrea un credit dar fără taxe inainte.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!