Este o pierdere de timp daca nu știi cu ce se mănâncă domeniul. Eu nu as vedea pe cineva care nu știe domeniul să aibă succes
Trebuie sa si mearga restaurantul ca daca nu faci profit nu merita tot stresul si toata munca. Tu ca patron trebuie sa muncesti 24/24 ca sa te asiguri ca lucrurile merg asa cum vrei tu. Poti sa te axezi pe un anumit tip de mancare ca sa devii popular. De ex tipul ala care are Taverna Racilor a dat lovitura, e mereu coada si nu gasesti niciodata o masa libera, se calca lumea in picioare. A avut el si probleme dar uite ca ii merge bine
Depinde de mai multi factori, zona unde este localul / restaurantul, ce tip de vanzare doresti sa ai (interior, mancare / bauturi / atmosfera), populatia locala / alte afaceri asemanatoare deja existente in zona.
La hotel / pensiune necesita mai multa birocratie si trebuie atractie turistica sau saptamanal evenimentel locale pentru a umple camerele cu oameni.
Cred ca pentru inceput, este mai benefic sa incepi cu un local sau restaurant pentru a deprinde experienta de "managment", apoi, puteti vinde si cu completarea de bani, puteti incepe un hotel / pensiune avand deja planul principal pe hartie sa ii zic asa, urmand sa existe mici retusuri la anumite parti dar ideea de hotel sa ramana intacta.
Sadboy11 întreabă: