Nu ma pot abtine dar daca aveai 2.000. 000E, nu intrebai aici.
Asa ca din moment ce e pur teoretic, am sa-ti dau un raspuns teoretic - nu faci multi bani dintr-un club doar din vanzari.
Cunosc cateva persoane care au cluburi in diverse contexte. Nu faci bani daca cumperi cola cu 2 lei si o vinzi cu 5, mai ales daca este fara intrare.
Banii se fac din chestile neoficiale si servicile adaugate - ce lasi pe langa la nota, o sticla de whisky vanduta cu 50% adaos, alte "posibilitati de distractie" care nu sunt disponibile pentru toti, etc.
Cat despre 10.000/luna asta ar insemna 120.000 pe an si ar lua cam 10 ani sa-si amortizeze investitia ceea ce ma indoiesc. Investitia intr-un club, daca are oarecare succes se amortizeaza in 12 - 18 luni.
Salut...
Habar nu am ce e ala club de "lautari". Banuiesc ca e ceva stabiliment care are si formatie, nu?
Cu 2000 de euro, putin probabil. Chiar imposibil.
Ia gandeste-te, ai nevoie de locatie, de autorizatii, de plata furnizorilor, a angajatilor, de mobilier si echipamente...
Cel putin 15-20 de mii inseamna asta.
2 milioane de euro nu 2 mi. si ma refer la cluburi unde canta doar manele. cum este hanul drumetului. sau alte cluburi deaste
Bine inteles ca nu am atatia bani logic ca nu intrebam pe siteu asta daca aveam in cont 2 mil de euro. este la mintea cocosului.Eu vorbea asa teoretic.
Cu 20 000 iti faci o bodega de cativa metrii patrati. Avem in constanta in jur de 3 astfel de cluburi si investitiile au fost de peste jumate de milion de euro. 2 milioane e exagerat, cu 2 milioane iti faci club gen Fratelli. Si nu prea castigi la fel de bine ca intr-un club normal pentru ca tiganii, interlopii arunca cu bani la lautari dar sunt extrem de zgarciti la consumatie si pe tine nu te intereseaza bacsisurile lasate angajatilor ci consumatia. Stiu de la nunti cand diversi invitati aduceau 200 de euro in plic 2 persoane la nunta si aruncau la lautari 5000! Macar aruncau si ei 4000 si dadeai la miri macar 1000 daca tot isi permit sa arunce cu banii asa...