De ce? Ca nu costa nimic. Coorve ca nu pot sa scriu legat C_urve aici, de aia. S-a mai discutat pe aici. Nah, cit de greu era sa cauti in Google? https://shoppingkim.com/online-stores-accept-skrill-moneybookers-payment/
Bineinteles. In alta ordine de idei, nu poti plati cu Skrill prin Coorve sau Revolut? Pe alea le accepta peste tot cu siguranta.
Oricum vei avea ceva comisioane, nu vei putea face cumparatura din toti 100 dolari.
Nu vreau sa fac card la Revolut si Coorve nu stiu ce este. Eu intreb daca imi accepta cineva plata cu Skrill in special vreun market sau alt magazin.
Macar sa stiu magazinul daca este vreunul si atunci vad daca ma taxeaza tot atat. Daca nu gasesc atunci ii depun si pariez la fotbal.
Ideea este ca eu am scos 1.050 RON de la pariuri sportive. Am dat retragere prin wire transfer si nemernicii mi-au trimis 454 RON pe Skrill, 585, 50 RON pe cont bancar iar 10, 50 a fost taxa la fisc de 1% care este oprita automat de sistemul lor. Au facut asta intentionat... cu Skrill. Oricum sa stea linistiti ca s-au lins pe bot. Le-am dat email si o sa vad ce vor raspunde, dar le voi zice ce trebuie si asta e. O sa pariez la rivali, fiindca astia nu sunt singurii din Romania. Multumesc pentru. ajutor.
Pe DHGate gasesti o gramada de chestii misto. Cu pariurile merge pana nu mai merge... nu as recomanda sa te bazezi pe asta. In fine, banii tai, alegerea ta. Multa bafta & inspiratie la pariuri iti doresc!
29clarabianca întreabă: