| Onexwarrior a întrebat:

Am 12 ani si nu stiu cum sa fac bani. Nu vreau sa veniti cu idei sa vand limonada sau de astea. Nu mai am bani fiindca azi e ziua mamei si i-am luat cadouas. Si vreau sa strang.
Va rog raspuns serios

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Duci peturi goale la returo. Dar ai concurență serioasă printre adulți.

| MistarGoGu a răspuns:

Cam ce ai vrea tu sa faci la vârsta asta ma rog?
Ce are vandutul de limonada sau obiecte făcute de mana? *( handmade )? Îți dezvolți relaționarea cu oamenii și tehnica de negociere!
Știi ca agenții de VANZARI sau imobiliari sunt BINE plătiți pentru ca lucrează pe REZULTAT! Comision! Cu cât vând mai mult CASTIGA MAI MULT!
Ești timid sau ti-e rușine de lume?

| PolarMCBear a răspuns:

Sunt 100% ca nu e cea mai buna metoda si nu sunt nici 100% sanse sa mearga dar ai putea sa incerci sa faci bani online, de ex eu am un site unde vand tricouri cu modele facute de mine. Poti incerca SMMA, dropshipping si multe alte metode, daca vrei asta sunt multe tutoriale pe yt care te invata cum sa incepi. Sper sa reusesti si orice ai face NU fa lucruri ilegale pentru acei bani.

| MistarGoGu a răspuns (pentru PolarMCBear):

Este vorba de un COPIL de 12 ani! Cum sa facă el comerț pe net ca nici buletin nu are...
Un site chiar cel mai anost și amarat costa, webhosting *( găzduire ), reclama... multe altele!
El se " chinuie " sa facă 100 lei bani de buzunar!

| PolarMCBear a răspuns (pentru MistarGoGu):

Si eu am inceput cu comert online la varsa de 13 ani, si daca chiar vrei poti gasi promovare gratis si hosting gratis

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu te angajeaza nimeni nicaieri, esti minor si trebuie sa inveti, esti clasa a șasea vezi ti de scoala de invțățătură, nici sa vinzi limonada nu ai dreptul, după varsta de 16-18 ani te poti angaja legal unde vrei, dar pana atunci nu, ai parinti ei sunt obligati sa te intretina, vrei alte mofturi si pretentii cand vei avea tu serviciu si bani faci cum vrei.