La 13 anisori nu ai cum s afaci bani de nici un fel, fiindca esti mult prea mic sa poti lucra undeva.
Poti cauta prin vecini sa plimbi cainii oamneilor, dar ma indoiesc ca-ti va da cineva 50 de lei pe ora, poate 5 lei pe ora, ca esti totusi copilas, nu dresor profesionist.
Sincer nu mi-as da cainii pe mana cuiva de 13-14 ani. Aici platesc cam £10 (cam 56 lei) pentru o plimbare de 45 de minute a unui caine de talie mare cu un adult responsabil si cu experienta. Si asta numai cu unul dintre caini ca ceilalti doi nu ar accepta sa fie plimbati de altcineva in afara de mine sau prietenul meu. De exemplu am un bullmastif de 65 de kg - nu te cunoaste, nu te iubeste, nu te respecta - nu te asculta si deci merge unde si cat vrea, te taraste in urma lui si cand se plictiseste vine acasa. Asta in scenariul fericit cand nu se ia la bataie cu alti caini, nu se ia dupa un strain cu ceva de mancare in mana, nu scapa din lesa si o ia la sanatoasa etc.
Si nu spune ca vrei sa plimbi numai bichoni ca sti vorba aia: si sarac, si cu pretentii...
Așa a devenit celebru Cesar Millan, pe atunci un tânăr imigrant ilegal, a apărut pe prima pagină a ziarelor drept tipul care plimbă câini. Ulterior, oamenii au început să-l roage să rezolve problemele de comportament și agresivitate ale câinilor, atrăgând atenția televiziunilor, luând naștere reality-showul Dog Whisperer with Cesar Millan (în rom. Cesar și câinii), urmate apoi de Cesar Millan's Leader of the Pack (în rom. Cesar Millan șeful haitei), Cesar 911, Better Human Better Dog (Om bun, câine bun), Mutt&Stuff, Cesar Millan's Dog Nation și Cesar Millan: The Real Story (Cine ești tu, Cesar Millan?)
Nu crezi că acel bullmastif are probleme comportamentale?
Nu, pe mine ma asculta fiindca ma iubeste, ma respecta si are incredere in mine. Merge la pas, vine cand il chem, se opreste cand ii spun "nu" fiindca sunt stapana lui. De ce ar asculta de un necunoscut, mai ales un copil/adolescent?
Da nu am zis neapărat de asta Domnule/Doamno am cerut doar ajutor nu direct dilema de 2000 de pagini înțelegi? Eu chiar caut orice sa pot face un ban cinstit dacă e sa cumpăr ieftin și sa vând scump e sa îmi recomandați unde poți lu a ieftin și bun și sa le vand la preț bun, înțelegi? Înțelegi acum? Efectiv genu de persoane ca tine sunt enervante te crezi cea mai buna sau cel mai bun când de fapt ce am zis eu n-are noima cu ce zici tu Doamne AM INTREBAT CUM NU SI DE LA CINE SA PLIMB CAINI