| vclaudiu7 a întrebat:

Am 17 ani si nu am bani nici macar sa-i cumpar o ciocolata sau o floare mamei de 8 martie si mi-e rusine enorm. Nici nu i-am spus la multi ani. Pana fac 18 ani cum as putea face niste bani la un job secundar? Mai am de asteptat pana ma fac personal trainer.

Răspuns Câştigător
| mihaela000ela a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa te simti ciudat,atunci cand te compari cu cei care fac cadouri- in speta,sora ta! Esti fiul mamei tale,iar o imbratisare,face cat,,n,,cadouri! nu cred ca mama ta poate contoriza un,, te iubesc mama,,! Sunt mama, si prefer din partea fiului meu, o inbratisare, care denota multe altele, decat un cadou... efemer!

12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Dar cu alocatia ta ce se intampla? Nu puteai pune deoparte 10 lei macar pana acum?

| vclaudiu7 explică (pentru GabiDumitrescu):

Vine la ea pe card

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru vclaudiu7):

Ah, da, nasol. Si tu nu vezi nici un leu din banii aia?

| vclaudiu7 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu prea. adica nu i-am zis niciodata sa-mi opreasca. Daca i-as zice sigur mi-ar da dar am uitat, si abia acum m-a lovit viata laughing din punct de vedere financiar

| Mopmop a răspuns:

Faptul ca esti un copil cuminte si ii arati ca o iubesti si o respecti e cel mai bun cadou pentru ea!
Bravo tinere!

Dragul meu, iubirea fata de mama ta, nu poate fi,, contorizata,, intr-o floare sau un cadou. prinde-o in brate si spune-i ca o iubesti! asta face mai mult, cat toate florile si cadourile din lume!

| vclaudiu7 explică (pentru mihaela000ela):

Adevarat mesajul. dar totusi sora mea care e mai in varsta i-a luat ciocolata, flori si ceva tablou frumos si m-am simtit ciudat

| mihaela000ela a răspuns (pentru vclaudiu7):

Niciodata nu trebuie sa te simti ciudat,atunci cand te compari cu cei care fac cadouri- in speta,sora ta! Esti fiul mamei tale,iar o imbratisare,face cat,,n,,cadouri! nu cred ca mama ta poate contoriza un,, te iubesc mama,,! Sunt mama, si prefer din partea fiului meu, o inbratisare, care denota multe altele, decat un cadou... efemer!

Faptul ca spui ca iti este rusine, denota ca esti un baiat care, a inteles ca vanitatea nu este un semn al fericirii! Cred ca mama ta, este mandra de tine!

I-am spus acum la multi ani si mi-a zis ca ii e destul happy ca nu trebuie ceva sofisticat big grin multumesc pentru sfat

| mihaela000ela a răspuns (pentru vclaudiu7):

Chiar ma lasati,,paff,,! o mama,isi iubeste fiul,nu cadourile, pe care i le poate da... ce,, cadou,, poate fi mai frumos, decat un copil pe care il ai? ce poate fi mai drag, decat o,, floare,,, care iti face viata mai implinita?

Normal big grin respect si la multi ani si Dumneavoastra happy